bilgendilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Canımcım minik prensesinle daha nice bayramlar geçirmenizi ve mutluluğunuzun artmasını diliyorum.
    S
    günaydın actionsmile
    harika bir gün, süper bir hafta sonu ve bayram tatili diliyorum...
    iyi ki tanıdım seni iyi ki varsın ...
    sevgiyle mutlu kaly789
    Saol Bilgencim, çok ama çok teşekkür ederim. İnan hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Yavaş yavaş algılamaya çalışıyorum. Tüm güzel dileklerin için saol. Ben de sana ve güzel bebeğine kucak dolusu sevgiler ve mutluluklar gönderiyorum. Sağlıklı ve huzurlu uzuuuun bir ömür geçirmenizi dilerim:))

Çok öptüm seni canım benim:))
    B
    Oyyy kıyamam kuzuma çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin güzelim. Bol bol c vitamini ye ki adaşıma da geçsin ve çabucak iyileşsin ki anne sütü aldığı için çabuk iyileşir miniğim. Kalpler düşünceler karşılıklı iyi ki varsın güzelcim...
    B
    Teşekkür ederim sevgili adaşımın melek annesi :) Çok sağ ol güzel düşünce ve dileklerine , kuzun nasıl? Ve sen nasılsın? İyi olmanı diliyor , kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. :)
    B
    Canımmmm merhaba,
    Ben de sana süperrrrrr bir günnnnn diliyorummmm , adaşıma da kucak dolusu sevgiler...
    P
    Karikatür canım,,ben görüyorum senin profilinde,,bilmem ki neden öyle oldu,,,güzel günler dilerim....
    B
    Canım günaydın , sütle kaynatmayı dene inciri faydasını göreceksin ben inanıyorum , 4 aylık oldu değil mi? Mamayı biz de verdik doktorumuz tavsiye etmişti , en azından geceleri yatmadan önce veya bir yere gittiğinizde yedirebilirsiniz demişti, yiğenim mama ile büyüdü benim , oğlumdan 2 ay büyük ama sanki daha büyük dersin. Gelişimine doktorlar bile şaşırmıştı çünkü 45 cm ve 2,5 kg doğmuştu.

Mama yiyor diye üzülme sakın hayırlı olan o demek ki , gelişimini normal bir şekilde tamamlasın en önemlisi o...
    Öpüyorum adaşımı ve sevgiyle kocaman kucaklıyorum. Yerime cennet kokusunu içine çekercesine koklar mısın ? :))
    B
    Canım benim nasıl sevindim anlatamam , evet süt ve incir süper geliyor bir de komposto ben komposto içtiğimde kaç bebeklik sütüm oluyordu bu yüzdendir ki 2 tane de süt çocuğum var , bir süt kızım bir de süt oğlum...

Psikoloji ve olumlu düşünme her şeyin başı aslında... Sıcak tuttuğunda artıyorsa sıcak tut güzelim adaşım hep bol bol alsın vitaminini, Rabbim onu rızıksız bırakmasın...

Nasıl sevindim anlatamam , günün en güzel haberiydi , aklım sendeydi çünkü... Hep mutlu ol arkadaşım , mutlulukta sütü artırıyor, bugün oğlum 18 aylık oldu senin de mutlulukla bu günlerini görmeni diliyorum. Öpüldünüz ve sevgiyle kucaklandınızzzz...
    B
    Canım artış olmuştur inan bana , bir de kuru incir sütle kaynatacağın bilgin olsun. Çok fazlalaştırıyor ...
    B
    Canımcım çok teşekkür ediyorum , nasıl minik meleğimiz, sütte var mı bir artış... Dualarım seninle güzelim , dilerim her şey yolunda gider...
    B
    Canım benim çok teşekkür ederim , dilerim sen de her şeyde senin istediğin gibi olur . Bilgen'ime de kucak dolusu sevgiler , öpüldünüz sevgiyle...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri