frezya
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Canım benim, iyiyim çok şükür. Keyfim yerinde. İşler çok yoğun toplantı toplantı geziyorum canım.
    Sana da muhteşem bir hafta sonu diliyorum.
    Hep gül, hep sağlıklı ve mutlu ol canım benim:))

Sevgiler:))
    S
    merhaba canım
    sayfana bakmışken merhaba demeden geçmek istemedim.
    her şey gönlünce güzel olsun..y789
    Cannıııımmm,
    Merhaba. Çok şükür her şey yolunda. Dışarıda pırıl pırıl bir güneş var ve bugünün tadını çıkartıyorum.
    Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Senin keyfin nasıl??? Gel-git durumlarından ne haber???
    Günnaydıııın Frezyacım,
    Bugün nasılsın? Harika bir gün daha başladı. Bir dünya işim var ama keyfim yerinde çok şükür. Artık sabahları AYNA egzersizi yapıyorum ve enerjimi kendime döndürüyorum. Düşündüğümden daha keyifliymiş. Güne başlarken çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.

Neşen daim olsun canım, harika bir gün geçirmeni dilerim:))
    B
    Günaydın canım sana da süper bir gün olsun , huzurla kal portakal çiçeği...
    B
    Evet evet her şey çok daha güzel olacak. Gülekal...
    sağolasın güzelim iyi diyelim iyi olalım:)))sen nasılsın iyi ol...---ol---ilahi emir kipidir:)))
    B
    Kesinlikle çok iyi olacaksın ben henüz hiç telkin dinlemedim , yakında dinlemeyi umuyorum :)
    Ziyaretine çok sevindimmmmm...Hzır ziyaretime gelmişsin bir çay içmeden bırakmam seni heee :D:D
    B
    Çok teşekkür ederim güzel portakal çiçeği, çok sağ ol :) Nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Süper bir gün diliyorum , sevgiyle kal :)
    Selam Frezyaaaa;

Nasılsın? Ne var ne yok???? Harika bir gün geçiriyorum. İçim öyle huzur ve mutluluk dolu ki anlatamam. Senin için de aynısını diliyorum. Umarım güzel haberlerle dolu harika bir gün geçirirsin. Günü ve anı yaşa. Öyle iyi gelecek ki, kendini gülümsemekten alamayacaksın:))

Sevgiyle kal canım:))
    ---bu kadar uzakken bir anda yaklaşmakkkk güzel bir rüyayı seninle paylaşmakk haykırmak isterken bir köşede sessiz kalmak o kadar zor şeyki bilemessinnn.---.NİLÜFERden şarkıyı bu sefer bana söylemek istedim:))) bu arada sesim güzeldirrr...umarım iyisindir sevgili frezya.
    çok tatlısın frezya bak ilahi çekim yasası küçük kızken komşu ablanın sana söylettiği şarkı NİLÜFERden mor menekşe imiş yıllar sonra forum daki ablan da bunu istek yapmış:))) raslantı diye bişey yokkk di mi???sevgiler...
    B
    Canım benim çok sağ ol güzel dileklerine , iyi ki varsın portakal çiçeği ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri