tiriniti
Reaksiyon puanı
5

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Günnaydııııııınnnnnnnnnnnnn Trinitiiii,

Harika bir gün geçirmeni dilerimmmmmmmmm.....
    canımmm severim seni çok öperim ... gelmemmi hi. ismiram 22,00 da sizlerle beraberim canım benimmm.. teşekkür ederim
    kiss3
    ışılım benim ışığın hep böyle pırıl pırıl yanıp sönsün bitanem benim . en iyisini yapmışsın kitaplara kapılmakla öğrenecek o kadar çok şey varki yolun o kadar başındayız ki.....

seni seviyorum
    kiss3
    Kendimi bu ara kitaplara kaptırdım Tirinitimmmy789,bir de bugün siteye doğrudürüst giremedim bir türlü bağlanamadım niyeyse.msn de de son yazdıklarım ulaşamadı bir türlü.öptüm çok güzeller güzeli tatlı insan kiss3 kiss3
    teşekkür ederim yasalcım, samancım,bayşegülcüm en içten duygularla öpüyorum sizleri kiss3
    merhabalar canım.. uzun süredir siteye pek giremiyordum arkadaşlarımın sayfasını bir ziyaret edeyim dedim:) sevgilerimi getirdim sana:)
    Ya Trinitiy, son günlerde acayip bir yorgunluk ve dalgınlık hissediyorum, ve hafızam neredeyse sıfırlanmış gibi. Biraz abartmış olabilirim ama, etkiler yoğun gibi. Sende durum nasıl?
    Trinitiy, mucize oldu galiba, benim Bursa işi öteki haftaya ertelendi . Haber şimdi geldi. Dur bi, gruba da yazayım. Bu arada, sen telkinleri dinledin mi? Ben şu aralar dinliyorum ve birileriyle bir an önce birşeyler paylaşmak için öylesine sabırsızlanıyorum ki...Gel pazar gel... :)
    sevincliselammm tirinitycim, buralardayım pek bir yoğundum şimdi daha sakin. sen nasılsın neler yaparsın hep aklımdan geçirip arayamadım inan. neyse ayın 5 i güzel tarih görüşeceğiz inşallah. orada olmayı istiyorum.
    koordinatları bana bildirin emi?kiss3 öpüyorumm..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri