yeni bir hayat
Reaksiyon puanı
17

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    kızçelerini de senide çok öpüyorumy789
    B
    Hu hu şeker nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    Dilerim süperdir ve öyle gider...
    Yeni yiliniz kutlarim ,hersey gonlunuzce olsun .Bol kazancli bol saglikli yillar diliyorum .mesajlara cok tesekkur ederim cok sevindim.Sevgiler
    S
    günaydın...canımcım
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Merhaba en yeni hayatcım , nasılsın? Nerelerdesin? Özlettin kendini bilesin...
    Dilerim her şey gönlüncedir, sevgiyle kal ... Öpüldünüz ...
    S
    sen bana gelirsinde ben iyi olmazmıyım...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    kızçelerini öpüyorum..
    sevgiyle mutlu kaly789
    Selam Süpper Süpper Mod,
    Nasılsın? Karşılaşamadık bir süredir, yokluğunu hissedip geldim. Öğretmen misin? Bilmiyordum... Ne kadar güzelll!!! Kızlarınla harika bir haftasonu geçirmeni dilerim:))
    Sevgiler
    S
    canım günaydın...
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir gün diliyorum..
    kızçelerinde senide öpüyorum..
    sevgiyle mutlu kal
    Teşekkür ederim :) İsmimi yansıtan nick seçtim .Sağolsun nick konusunda Zerynthia yardımcı oldu:D
    Ders çalışmaya devam mı,matematik profesörü :))bu mesajını yeni gördüm :D kusura bakma ewet devam ediyorum :DD:D:
    Sorma sorma.Çok zor bu dönem.Gerçi ikinci dönemde öyle olacak ama sağlık olsun hayatım için önemli bunlar.Şu an yoğunlaştım kısa sürede buluşmak dileğiyle.
    B
    Canımcım nasılsın? İyi olmanı diliyor seni sevgiyle kucaklıyorum.
    B
    Canım benim teşekkür ederim güzel düşünce ve dileklerine , nedir ne değildir pek bilmesem de , görrevimi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağım , en kısa zamanda da Ankara'ya deniz getireceğim beni seçtiğinize pişman olmayacaksınız... :)
    Neyse bu işin şaka yanıydı , özlendin bilesin , seni de prenseslerini de sevgiyle kucaklıyorum. Gülekalın...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri