zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Teşekkür ederim güzel dileklerine iyiyim çok şükür sen nasılsın?
    S
    harika bir gün geçirdim canım..buradan arkadaşalrımızdan delimanyak ve clivaf ile tanıştım görüşüp keyifli sohbetler yaptık..iyiki hayatımdasınız.sizi çok seviyorum.
    B
    Günaydın Zahid cim nasılsın? Süper geçsin günün sevgiyle kal...
    duanız çok güzeldi izmir gibi bir yerde böyle samimi dualar okyunca insanın içi ısınıyor çok sağol tekrar cuman güzellikler getirsin..
    a.selamm ...iyiyim herzamanki gibi ..sen nasıllsın canım arkadaşımm,,
    çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım bu dileklerinin çok daha iyisi ve güzeli seni bulur. ben çok iyiyim bir şikayetim yok :) asıl seni sormalı mesajları böyle pozitif huzur dolu bir insanın halini hatrını merak ettim açıkcası:))
    S
    merhaba zahit
    sana güzel bir hafta diliyorum....
    her şey bu gün parlayan güneş gibi bütün dünyanı ısıtsın...
    pozitif enerji asla yakanı bırakmasın..
    sevgiyle mutlu kalasıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri