Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Bluepebblescım mesajın beni mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum. Ayrıca güzel sözlerin içinde... Çok incesin. Senin de görevin hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Bundan sonra daha sık görüşeceğimiz kesin diye düşünüyorum. )
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim,size bir sorum olacak ne kadar okusam da anlamadım çünkü ego güçlendirme ve suçlulukla başlıyoruz hani ve totalde 70-80 saat dinlenmesi gerektiği yazılmış.80 için mesela 40 saat ego 40 saat de suçluluk mu dinlemek gerek yoksa ikisinden de 80 mi? Gün içinde dinlerken mesela 4 saat dinledim diyen biri için 2 saat ego 2 saat suçluluk dinlemiş diyebilirmiyiz? Kafam karıştı mp3 ümü nasıl ayarlayıp uyurken dinleyeceğimi şaşırdım
canım benim az önce mesaj gönderdim ama sanırım bi sorun oldu tekrar yazıyorum iki kere çıkarsa karışmam valla çok sevindim moderaotör olmana bi de burdan tebrik etmek istedim hayırlı olsun ve umarım tüm güzellikler senle olsun
Yasemin'ciğim
Yeni görevin hayırlı olsun tatlım..enerji dolu paylaşımlarınla siteye kattığın değer için teşekkür ederim..İyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin..ark5
biraz geç gördüm mesajını, çok sık siteye girmiyorum.
kedim ve kedilerim (toplam 3 tane) hepsi birbirinden tatlı ve güzeldir
sana da güzel bir hafta dilerim,
sevgiler...
S
Sultan
S
Sultan
günaydın canım..
nasılsın bakalım özledim seni ziyarete gelip sayfana sevgilerimi bırakıyorum.
işlerini halledip dön bekliyoruz..
sevgiyle mutlu keyifli bolluk ve bereket içinde kal...y789
B
bigokyanus
Merhaba çakılım, sağlığın ve keyfin yerinde olsun da yoğunluk çokta önemli değil. Öpüyorum seni , her şey gönlünce olsun , gülekal emi..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.