Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM FAKAT BU KONUYLA ILGILI ÇOK FAZLA BİLGİ EDİNME FIRSATI BULAMADIM .FAKAT TOP SECRET KİTABINDA YAZANLARLA BENZEŞMELER VAR SANIRIM BENDE FAZLACA MERAK UYANDIRDI .ŞU ANDA BENDE EGO VE SUCLULUK ILE ILGILI MP3 LERI DINLIYORUM INSANA GERCEKTEN FARKLILIK HISSETTIRIYOR.
Sn Ezine elimizde bu konu ile ilgili bir içerik vardır...
Sitede firewall ile ilgili bir düzenleme yapıldı.Bu nedenle dün bazı bölgelerden siteye erişilememekteydi....
Merhaba Canseverx telkini link olarak ozel mesaj ile atın bana bir bakayım..
Sn Neslituna tabii ki hazirlarım telkinlerinizi.İsim olarak ne geçeceğini özel mesaj ile belirtiniz.
Sn Gökberk bu telkin isme ozel hazirlanir bunun için sipariş formu doldurunuz.
Atakan Bey Mehaba,
Ben çevirmen üye olarak 3-4 adet metin çevirmiştim. Siz de bana "size kendi adınıza parça hazırlıyacağım" deiştiniz. Müsatitseniz hazırlayabilir misiniz? Zenginlik ve diksiyon istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Atakan Bey Selamlar,
Sevdiye ben, az önce yeni üye olarak bir sürü soru yazdım size bilginizi rica ettim.Ancak çok erken davranmışım, aktivasyon mailinde hepsi yazıyormuş :s
Bir önceki mesajımı cevaplamasanız da olur yani
Teşekkürler
Atakan Bey, merhabalar.. Daha önce de yazmıştım size, ama cevap alamadım. Terleme ile ilgili kendime bir parça hazırladım. Sizin bu parçayı dinlemenizi çok isterim. İşe yarar mı diye çok merak ediyorum. Dinlemeniz için nasıl gönderebilirim?
Atakan Bey, sitenin tanıtımı ya da insanların da bu bilgilerden faydalanması için bence bir Facebook grubu iyi olabilirdi. Eğer olsaydı tanıdığım çoğu insanı davet ederdim.
Müziğiniz harikaguitar Yaklaşık bir senedir, çok kullandığım sihirli bir söz:HAYATIM DEĞİŞTİsuper KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ İLE İLGİLENMEYE BAŞLAMAM NEDEN OLDU BUNA.Bu işlerin içine bir daldınız mı malum arayış devam ediyor.çekim yasasını araştırırken tesadüf değil biliyorum bu siteye rastladım.düşüncelerim çekti. sitenizin adı olması çok sevindirdi.blissyiki haftada bir çok bilgi edindim sayenizde.iyiki varsınız.sapkal89sapkal89sapkal89sapkal89sapkal89
Merhabalar,Arkadaşlar sigarayı bıraktım.5.gün telkinler müthiş etkili.Bu telkinlere emeği geçenlere çokkk teşekkürler.Müthiş bir duygu.Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorummmmm.
sizi nasıl bulduğumu hala anlayabilmiş değilim...mayıs ayı başında hayatıma yeni sayfa açmaya karar verdim... ve sadece herşeyin kolay olacağını telkin edip durdum kendi kendime.. ve ayın 7 sinde internette nasıl bulduysam sitenize girdim ve içsel ve sessel olarak 24 saat sizinleyim... sizinle baştan beri birlikte olanları çok kıskandım...ama hayatımda hiç KEŞKE olmadı.. geç olması hiç olmamasında iyidir dedim kendime...artık hep buradayım...
M
mucize
teşekkürler hayatımda ki değişecek günler için ileri zamanlarda yeniden size iyi haberler verme dileğimle
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.