smyrna1
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Haklısınız geleck için çok önemli bir anı olacak.
    şuanda bile her ziyaretimde tanımadığımız bi sürü insan senin için dua ediyor prensesim diyorum.(gerçi çok küçük beni anlamıyor ama olsun bi nevi sizlerden selam götürmüş oluyorum)
    temennileriniz için çok teşekkürler
    :D:D ben yanlis bi benzetme yapmadim yalniz:p

guzeel sevindim adina .. bi meslek sahibisin^^ her sey gonlunce olsun
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    B
    Hu hu günaydınnnnn , nasılsın görüşmeyeli? Dilerim süper bir hafta seni bekliyordur... Gülekal :)
    cevabımı düzenliyorum..
    bende girdim.ama ne işime yarıcak emin değilim çünkü okuyorum
    öyle işte ::)
    valla girdim ama hangi akla hizmet onu bilmyorum:D okuyorum ben.. sonumu düşünmeden girmiş bulundum.hakkmızda hayırlısı :) sen neler yapıyosun peki? bu arada bilmyorum inan female or male?:D çalşyosun anladıgm kdaryla yolda büyükkk =)

şey benim çıkmam gerek.. daha sonra yazarm cvbını k.bkma hayırlı akşamlar
    Hayırdır inşallah,
    Bir şey yapmadım be Smyrnacım. Topu topu iki satır bir şey yazdım, sen seviyorsun ondan öyle gelmiştir.
    ben de seni çok özlemiştim. Ben iyiyim, sen nasılsınn??
    Nerelerdesin canım,
    uzundur yoksun??? Meraktayım haberin olsun?? Yeni gelişmeler vardır eminim hayatında.
    Haberlerini bekliyorum. Beni habersiz bırakma bu kadar.
    Sevgiyle kal canım benimm:))
    S
    günaydın canım benimactionsmile
    harika bir gün, süper bir hafta sonu ve bayram tatili diliyorum...
    iyi ki tanıdım seni iyi ki varsın ...
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    S
    günaydın
    harika bir hafta diliyorum.
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kal
    eevet inanıyorum.. pürüzler hedefe ulaşmayı kolaylaştırmak için çıkarmış karşımıza.. o yüzden evet ben adım adım yaklaşıyorum izmire ne olursa olsun : )

sen de kendine çok iyi bak.. görüşmek üzere..
    her şey yolunda gibi.. ama izmire gelmem erteleniyor sanki.. umutsuluğa kapılmak istemiyorum ama ne biliyim öyle bir garip hissediyorum bugünlerde.. ama hayırlısını istediğim için bakalım ne olup biter görücem...

ben iyiyim güzelim evet çok şanslı olduğumu düşünüyorum her geçen gün buna biraz daha inanıyorum.. : )

sen nasılsın iyisindir inşallaah : )
    S
    canım benim
    her şey gönlünce güzel olsun.
    bütün dileklerin gerçekleşsin.
    iyi ki varsın..
    sevgiyle mutlu kaly789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri