H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba;cvbınız için teşekkür ederim.. :).. yanlış anlamışım demekkilim ve ona göre cvbımı vermek istemişim.. inşallah orda cvbım durmuyodur :).. kii eğer duruyosada sizden ricam silebilirmisiniz acaba.. işsizlik çok kötü bişiy ya ve en ufak bişiy bile insanı sevindirebiliyor.. şansımı denemek istemiştim ama yanlış yerde denemek istemişim.. yazdıklarım istediğim yere ait değil.. eğer hayla yazılıysa orda yazdığım şey silinmesini istiyorum.. lütfen silermisiniz kii yazım hayla duruyorsa.. teşekkür ederim tekrardan..
    Merhaba Atakan bey,
    Nasılsınız? Desteğiniz için teşekkür etmeye geldim. Umarım yüzyüze görüşmek fırsatını da buluruz. Eğer benim de sizin için yapabileceğim bir şey olursa zevkle elimden geleni yaparım.

Sevgiler
    Bilgisayardan dinleyebilirsiniz Vitamin 61
    Efes85 muhtemelen mailinize rehber bilgiler gelmistir kontrol ediniz
    Merhaba Daktilo kabus gormemeniz için özel bir çalişma yapabiliriz dilerseniz.
    Kolay gelsin Atakan Bey gerçekten sanki birşeylerin değiştiğini düşünüyorum.Allah izin verirse daha da iyi olacağım inşallah benim de şifam burdadır belki.çünkü çok dua ettim şifa nimeti için.
    1 aydır telkinleri dinliyorum yalnızca rüyalarımdan yana sıkıntılıyım forumu okudum bir sonuca ulaşamadım.saçma sapan rüyaları görmemek için ne yapmalı acaba?1 aydır bitmiş olması gerekmez miydi acaba?
    çabalarınızdan dolayı sizi takdir ediyor başarılarınızın devamını diliyorum kolay gelsin
    umarım özelden yazarak soru sorarak vaktinizi çalmamışımdır.
    merhaba..

nasılsınız.. umarım her şey yolundadır ki bundan hiç şüphem yok : )

sizi rahatsız ediyorum çünkü yüsra abla ile konuşmuştum ben ama en son konu açılacak mı açılmayacak mı kesin bir cevap alamadım.. şu okul yardımı kampanyası için.. Anmelden | Facebook sadece facebookta yayınlanan ilanları o konuda güncellemek ve daha çok kişiye ulaşmasını istiyoorum da..
    merhaba atakan bey, bu siteyi kurduğunuz ve telkinlerden faydalanmamızı sağladığınız hayatımızı değiştirdiğiniz için size minnettarım, bu bi mucize, bunun için size hep dua ediyorum ve size teşekkür etmek sitedim, ,iyi ki varsınız, tüm güzel dileklerim sizinle...
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Allah size istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi ve ailenizi her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsınız bugün?Günleriniz nasıl geçiyor?
    merhaba atakan bey,
    merhaba atakan bey.ben bütün telkinleri indirip mp3 e attım ve hepsini karışık olarak dinlemeyi düşünüyorum.bütün telkinleri.bu şekilde yapmam doğru mu?yoksa durum daha da kötüye mi gider?
    iyi akşamlar Atakan bey.böyle bir siteyi açtığınız için çok teşekkür ederim size.daha bir ay gibi bir zamanda birçok değişiklik olacağı hiç aklıma gelmemişti.size ne kadar teşekkür etsem azdır.kendimi özgür hissetmeye başladım,güçlü hissetmeye başladım.hayatta daima mutlu olmanızı diliyorum.iyiki varsınız.
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Allah size istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi ve ailenizi her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsınız bugün?Günleriniz nasıl geçiyor?
    B
    3 senedir ilk defa online görüyorum atakan seni:))
    iyi aksamlar nasilsin?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri