barışsever
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    İyiyim çok şükür her şey yolunda , senin nasıl? Süper bir haftasonu diliyorum , sevgiyle kal emi :)
    B
    İyi olmana çokkkkk sevindim . Dilerim daim olur şeker ve sınavlarında da başarılar diliyorum. Gülekal emi :)
    B
    Canım çok şükür ben de iyiyim , derslerin de üstesinden geleceğine inanıyorum , öpüldün sevgiyle...
    B
    Günaydın şekercim , sana yazayım derken sen yazdın , ne diyeyim Allah her şeyi gönlüne göre versin. İyiyim çok şükür seni sormalı? Sen nasılsın ve nasıl gidiyor derslerin?
    Selam Barışsever,
    Nasılsın??? Bayram tatilin nasıl geçti??? Uzun zamandır göremiyorum seni?? Her şeyin yolunda olduğunu, keyifli günler geçirdiğini umuyorum. Bu haftaya da süper bir başlangıç yapmanı dilerim:))
    Sevgiler:)
    S
    B
    Günaydın şeker , hiçbir şey için geç değil :) Gülekal emi...
    S
    merhaba..
    her şey gönlünüzce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kalın
    Üniversite sınavı için mi? Hangi bölümleri yazmayı planlıyorsun?
    Ben de çok iyiyim canım, çok teşekkürler. İki gecedir dışarıdaydım. Farklı grup arkadaşlarımla eğlendik. çok iyi geldi. Stres attım. Normalde bünyem kaldırmaz ama bu ara bir enerji patlaması var galiba, bu gece de çıkasım var, bir iki arkadaşı ayarttım, telefon bekliyorum. Amaaaan, naapiim, otur otur evi mi bekliim:)) Bu hayatı dolu dolu yaşamak lazım değil mi?
    Çok sevindim Barışsever. İyi ki geldin. Nasılsın?
    Süprizlerle ve güzel haberlerle dolu bir gün geçirmeni dilerim:)))
    B
    Evet yürekten dilemiştim ve yerini bulmasına çok sevindim . Her gününüz süper geçsin bu da yürektendi. :)
    B
    Teşekkür ederim ben de iyiyim ve size süper bir gün diliyorum , gülekalın... :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri