Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• bak aynı senin tedine benziyor

B
    Teşekkür ederim güzelcim , sen de çokkkk keyifli vakit geçir ve her anını değerlendir , iyi ki varsın , sevgiyle kucakladım seni...
    teşekkür ediyorum sevgili bluepebbles...çok iyiyim...umarım sende iyisindir...sevgiler:)
    B
    Canımsın çok sağ ol , sen git kendini kocaman şımart :) Benim için de gez eğlen ..
    Öpüldün ve evet iyi ki varızzzzz....
    B
    nE DİKKATİMİ ÇEKTİ BAK AZ EVVEL DOST SAYFASINDA , ÜÇÜMÜZÜN DE BAŞ HARFİ B :)
    BENGUSU, BİGOKYANUS, BLUEPEBBLES İYİ Kİ VARSIN DEMİŞİZ ÜÇÜMÜZ VARIZ SADECE HA HA HA :)
    B
    Balığı öperim hem de kocaman , doyamadım zaten küçük adama nasıl burnumda tütüyor anlatamam , abla diyor yüzüme sonra da munzur munzur gülüyor arkamdan da annemmmmm diye söylüyormuş... Dedim babasına benzemeseydi de sevdiğini belli etseydi ne güzel olurdu :)

Koyu hava da güzel ama ben yine de güneşi tercih ederim , yağmur da olsa kar da olsa güneş olsun isterim. Öpüyorum seni şeker , gel bir gün bize doya doya sev küçük adamı , çünkü o da seni sever ve şirinlikler yapar durur. :)
    B
    Tatlıcım şımar sana yakışır :)
    Ben de çok fena sevgi pıtırcığı gibi hissediyorum kendimi :)
    Oğlumu bir yanım götür diyor bir yanım götürme babasıyla kalsın diyor bakalım cumartesi gün ki duruma bağlı... Çok özledim yine sıpamı ;)
    B
    Canım benim çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür , oğluşum da çok iyi , haftasonu baggysus la görüşmeyi planladık bugün ona sevindim yani günüm güzel geçiyor :)

Çok yoğundun şekercim ve sanırım beni farketmedin , genelde sayfa açıktı ve ara ara bir şeyler yazdım...
    Gelmeyi çok isterim ne güzel sohbetler eder keyif çatarız , süper olur ki bir gün olacağına inanıyorum :)
    çok teşekkür ederim güzel mesajın için;) özel mesajın için;) evet gerçekten kendime güvenim hiç yok idi ama burada bunu başarabilirim diye düşünüyorum. sizlerin güzel paylaşımları ve yorumlarıyla bilgileniyorum, kendimi geiştiriyorum, ve inanıyorum.

özel tavsiyeni kulağıma küpe olarak alıyorum:) hatta yanımda taşıdıgım özel defterimede not düşüyorum. yüreğine sağlık, çok teşekkür ederim güzel yüreğine. yaradandan herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.

söz söyleyenin aynası, güzel sözlerin güzel yüreğin için çok teşekkürler. yüreğinden geçen her güzellik hayat yoluna serpilsin. ışıkla kal canım. yüreğin hayatın huzurla dolsun.
    içimden geldi. sana bir şarkı armağan etmek istiyorum.
    nil'den "gitme yoksa" bana aşka aşık olan telepatımı hatırlattı. umarım seviyorsundur. ;)
    tünaydın:) hoşgeldin ve profilime güzellikler getirdin;) burdaki hergüzel yürekli insanlar gibi seninlede tanıştıgıma çok memnun oldum. hayatındaki herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. buarada profil rengin çok yakışmış, huzur veriyor;) ışıkla kal.
    günaydıııııınnnn,
    ne güzel dilekler onlar. aşksız hayat geçer mi hiç?? herkes sevdiğine kavuşsun, tamamlansın ;) (optimist terazi günümdeyim)
    evet ya, boncuk boncuk baksın, bende ona bakayım :(((( aşk perisi sana da uğrasın bugün, yarın.... hep yanında olsun bi tanem.

S
    günaydın güzeller güzeli
    harika bir gün olsun senin için
    bütün dileklerin adrese teslim gelsin.
    sevgiyle mutlu kal
    İyiyim kuzum benim.:) İşlerim yoğun bu aralar, o yüzden sık giremiyorum girsem de hemen çıkıyorum. Sen nasılsın canım benim? Hıımm çay evet olur. Papatya çayı isterim ben tamam mı? :)

Çok çok çok öpüyorum seni. Işığın hiç sönmesin.:)

Sevgiyle kal.:)
    kiss3 kiss3 kiss3
    Çoook sevindim senin adına,umarım hep böyle neşeli olursun956k:)Ben bugünlerde pek iyi değilim aslında,sanırım dalgalanmalar yaşıyorum.Gel-git durumları bölümünden ayrıntıları okuyabilirsin girlhaha.Atlatınca daha iyi olacağım inşallah:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri