baharcık
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Çok çok geçmiş olsun ayrıca dilerim sağlığına kavuşmuşsundur.
    B
    Merhaba demek ve sevgi dolu bir gün dilemek istedim , gülekal :)
    S
    neler yaşıyorsun, nelerin üstesinden geldin bilmiyorum ama, sen çok güçlüsün bitanem. yüreğine ve CANına sağlık ;)
    çok öpüyorum tatlım...
    canım benim çook geçmiş olsun; herşey yolunda değil mi? seni merak ediyordum, ben de seni çok özledim bitanem. bebeğimiz erkek olacakmış; isim düşünüyorum bu aralar. bir önerin olur mu :)
    S
    merhaba
    çok güzel geçecek bir hafta sonu diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    ben de iyiyim canım.iyi olmana çok sevindim.işteyim şuan.sitede geziniyorum.burası şuan baya soğuk.ama kar yok.herşey gönlünce olsun.bende öpüyorum canım.gülerek kal...
    merhaba güzel insan...nasılsın görüşmeyeli?umarım herşey yolunda gidiyordur.sevgiyle kal...
    S
    Selamlar arkadaşş actionsmileNasılsınn guitar
    merhaba baharcık sayfamı renkendirdiğin ve selamın için çok teşekkürler. sevgiyle kal.
    S
    anladımm, o zamaaann kucak dolusu sevgiyle kalııınn
    S
    merhabalarr, paylaştığınız sevginin gücü isimli yazıyı okudum daa, yazarı kim acaba öğrenebilirmiyim actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri