kediseverim
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba : ) teşekkür ederim öncelikle mesajınız için.. ben değilim sanırım arkadaşınız çünkü bu kelime genelde annem tarafından kullanılıyordu tam bana mı söylüyordu hatırlamıyorum ama deli manyak desem suçum var mı derdi yeri geldi mi.. öylee sevdim benim oldu sonra : )

iyisinizdir umarım.. sevgiler..
    B
    Oğlum iyi değil ablası malesef gece yine uyutmadı bugünle 3 gecedir uykusuzum , Ankara ne diyor bilmiyorum ama içimdeki ses, eşimin bir an evvel İstanbul dan gelmesini ve güzel bir uyku çekmemi söylüyor ...
    B
    Merhaba şeker nasılsın? Annen nasıl? Çok süper bir haftasonu diliyorum şimdiden , hayırlı cumalar..
    ilerlesin arkadaşım ilerlesin.buradada,hayatındada ilerlesin.tesadüfe bak.biraz düşündüm.şimdi aklıma geldi.adın Emineydi.yanlış hatırlamıyorsam.iyi tam uymuş.
    yürüyüş yapmak çok güzeldir.bu arada mesajlarını fark ediyorumda kısa zamanda çok aktif olmuşsun.üstteğmen olacaksın ve bunu bir güzel kutlamalı bence.şaka bir yana gerçekten iyiye gittiğini seziyorum arkadaşım.öyledirde.yolun açık olsun.hep mutlu kalasın e mi.
    B
    Çok sağ ol güzelim evet ateşi var 2 gündür , uyumuyoruz ana-oğul :(

Huzurla kal, annene de selamlar...
    Slmmm:))Teşekkür ederim canım kediseverim beniimm,umarım senin günün de çook güzel geçer.Sesim hiç güzel değildirr ama ben şarkı söylemeye başlayınca sen gülersin keyfin yerine gelir kesin hehe:)))Hem madem istek var,kaçış yok artık,katlanacaksınız:))Akşamm olduuuu penceremdeeeee,yorgun rüzgar esiyor geçiyoor renkler suskuuunnn.:))Öhöm bi dk su içmem lazım..Bu arada ben minik bir kızkenee çok sevdiğim bi ablam vardı,bana hep bu şarkıyı söyletirdi ne hikmetse:))Zaten tombik bişeydim herhalde onların da canı gülmek istiyodu:))))
    Nasıl güzel alıyordur o cici köpeklerin,bütün stresini,sevindim iyi olmana.Ben iyiyim teşekkür ederim ve iyi dileklerin daha da iyi geldi bana kediseverim:))Onlar için ayrıca teşekkür ediyorum.
    ee kangal bunlar biraz yırtıcı hayvanlar.çekemezler bibirlerini.iyi olmana sevindim.doğrusunu söylemek gerekirse bugün biraz sinirliydim.ama şimdi iyiyim çok şükür.öyle böyle geçinmeye devam ediyorum.
    İyi akşamlarr kediseveriim,umarım iyisindir ve güzel bir akşamdır senin için:))
    Çok güzel dimii.. yerim ben onu.. :) Benim kedim yok malesef.. bu resim Ekran koruyucumda vardı. bir sürü kedi resimleri var ekran koruyu yaptım.. içlerinden de buraya koymak için bunu seçtim. Ama küçüklüğümden beri 3 - 5 tane evde bi o kadarda dışarda hem kedim hemde köpeğim oldu. Çok seviyoyum ben onlarıııı...
    B
    Bekar ya da evli olmak değil öenmli olan mutlu olmak güzelim bir de huzur ... Sen mi yaşlısın asla inanmammmmm!!!
    B
    Sevindim güzelim daha iyi olmanıza , dilerim çok daha iyi olursunuz , mutluluk ve huzur sizi hiç bırakmaz :)
    Evli, mutlu ve çocukluyum doğru bildin , temennim senin de öyle olman :))
    B
    Canım benim geçmiş olsun ben de biraz öyle gibiyim ama ilerlemeden redoxon isimle c vitamini ile durduruyorum tavsiye ederim . 2 yıldır ne eşim ne de ben redoxon sayesinde grip ya da nezle olmadık diyebilirim. Annene acil şifalar diliyorum ve sana da süper bir hafta , sevgiyle kal...
    S
    merhaba
    sana güzel bir hafta diliyorum....
    her şey bu gün parlayan güneş gibi bütün dünyanı ısıtsın...
    pozitif enerji asla yakanı bırakmasın..
    sevgiyle mutlu kalasıny789
    Ben kedileri pek sevmem, belki paranoid oldugum icindir)) Ama kedi seven insanlar iyi insanlardir bence, cunki kalbinde hayvan sevgisi tasiyanlar insanlari da seve bilir))
    Avatarın çok güzel kediseverim. Selam vermeden geçemedim.

İyi geceler. actionsmile

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri