saman
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• girlhaha ay gece gece ne güldürdün beni yafu girlhaha borcum olsun, gelince seni gıdıklarım ödeşiriz y789
    meraba saman :) profil mesajın benim bugğn yaşadığım bir olaydan dolayı çok ironik oldu :) nerede benim huniimm? kim aldı bakiyim?:)))
    Ben hep yazı diledim ama önceleri umutsuzca, sanki olmayacağını bilerek, yine de işimi kış tutmaya çalışarak ve evet olmadı tahmin ettiğin gibi.

Şimdi artık gönlümde de, hayatımda da, ömrümde de, bedenimde de baharı yaşıyorum. Ne kasıp kavuruyor beni yaz gibi,ne üşütüp ellerimi buz tutturuyor kış gibi. Hep esintili, sarıp sarmalayan, ıhlamur tadında deriz ya yumuşacık, tertemiz, umut, hayat, yaşam dolu.

Bu hayat, bu ruh bana verilen en güzel ve en değerli armağan. Kırılmasın diye pamuklara sarmıyorum, sakınıyor demesinler diye de yerlere savurmuyorum. Tüm sorumluluk ellerimde. Evrene, yaratıcıma güveniyorum, geri kalanı sadece yaşamak, harika, hak edecek, hayata gelmiş olmaya değecek şekilde :)

Sen de benim tatlım ol :)
    Sevgiler.
    Canım benim ark5 Ben senin sayfana dönüp bakıyorum ama başkalarına yazarken onların sayfasına yazarsan iyi olur dönüp cevap verdin mi acaba diye bakmayabilirler :)

Kardeşin için en hayırlı olanın en rahat ve kolay şekilde olmasını diliyorum. Her şerde bile hayır arayan biri olarak bazen akışına bırakırım daha çabuk gerçekleşmesi için.

İyi dileklerimin yerine ulaşmasına çok sevindim, her yaptığın ve yapacağın iş sana hep artan bir keyif ve mutluluk versin dilerim. kiss3
    birde cevap mesajlarımı kendi sayfama mı yazayım, mesaj bırakan arkadaşımın sayfasınamı yazayım onu tam çözemedim,, napiyim?? :))
    Almazmıyım redflower , almazmıyım..
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
    Heyecan vardı yine ama tedirginlik ve endişe yoktu, bu çok güzel bir rahatlık sağladı bana.. ki konuya çokta iyi hazırlanamadım vs sebeplerden dolayı.. normalde ‘’nolcak şimdi, inşallah kazasız belasız atlatırım’’ diye düşünürüm, düşünmedim hiç böyle bir düşünce gelmedi J konuşmaya başladıktan birkaç dakika sonra heyecanım da geçti..
    <o:p> </o:p>
    Senin o pırıl pırıl desteğin için çok teşekkür ederim.. inanmayacaksın ama sunumumu yaparken bir an dinleyicilerin forumdaki arkadaşlarım olduğu gibi bir his geldi içime .sanki size buradan yazıyorken ki rahatlığım gibi,,. ??? senin enrjini aldım demkkiii J çok teşekkür ederim redflower gerçekten..
    <o:p> </o:p>
    Kardeşim içinde bir şeyler deniyorum (evi almasındaki pürüzler ortadan kalkabilsin amacıyla) ve şimdi şu anda, hepimizin o pozitif enerjisinin desteğiyle bu arzum yada daha iyisi gerçekleşiyor. Şükürler olsun.. Yaradanıma hamdolsun..
    :)
    Sunumunun başarılı geçmesine çok sevindim Saman'cım sevincli
    Sana sevgilerimi göndermiştim iyi dilek kavanozumun içinde aldın mı?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri