cansin sen
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Bilmiyorum güzelim benim oğlum henüz 19 aylık o yüzden serileri ya da başka bir şeyi araştırmadım , tek yaptığım hikaye kitapları alıp okumak ... Bir de tiyatroya götürmeyi deneyeceğim yarın , bakalım nasıl geçecek :)

Öpüyorum bal küpünü , gülekalın emi...
    B
    Merhaba şekercim , beni arayan olmadı çünkü ben cep numarası vermedim , iş telinden de aramadılar belki ararlar.
    B
    Çok sağ ol güzelim senin de bal küpün ve eşinle yüzünden gülücük eksik olmasın , dilerim her şey yolunda ve güzel gider. :) Sevgiyle ve huzurla kal... Balküpünü de öperim kocaman...
    S
    merhaba cansın sen
    gönlünce güzel bir gün diliyorum.
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Ateşi vardı güzelim sabaha kadar uyumadık inşallah düzelir bugün... İyi olmanıza da sevindim , öperim sizi...
    B
    Nasılsın güzelcim? Bal küpün nasıl? Öpüldünüz sevgiyle... :)
    S
    merhaba canım
    nasılsın bakalım bal küpün nasıl...
    enerji dolu keyifli bir gün diliyorum..
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Merhaba canımsın sen :) Evet oğlum haftasonu baya uğraştırdı ama tek bir saçının teline bile değer her şey. Kesinlikle iyi ki varlar , eşimde , oğlum da ikisini de çok seviyorum. Rabbim hayatımdan eksik etmesin onları..

Ve güzelim sana da eşinle ve bal küpünle kocaman mutluluk dolu bir ömür diliyorum, huzurla kal emi... :)
    B
    Günaydın güzelim farketmez ben alışkınım ismimin farklı söylenmesine , bilge , nilgün yasemin bile söylenenler arasında :))

Nasılsın? Süper bir hafta diliyorum sana , balküpünü de öperim kocaman...
    S
    merhaba canım.
    sana eşinle bal küpünle geçireceğin güzel bir hafta diliyorum....
    her şey bu gün parlayan güneş gibi bütün dünyanı ısıtsın...
    pozitif enerji asla yakanı bırakmasın..
    sevgiyle mutlu kalasıny789
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?
    B
    Ölümün olduğu yerde hayatta hiçbir şey çok ciddi değildir demiş kafka , çok doğru bir söz biliyor musun ? Ben artık kimse için gerilmemeye çalışıyorum , aslolan bal küpün o da sağlıklı ise gerisi yalan canım benim...

Yapabileceğim bir şey var mı senin için??
    B
    İyiyim canım benim sen nasılsın? Çok şükür her şey yolunda mezarlıktan geldim şimdi arkadaşın babası vefat etti, oralara gdince insan basit şeyleri boşuna dert ettiğini daha iyi anlıyor..

Süper bir haftasonu diliyorum huzur doluuuu , bal küpünü de öperim çokça ...
    B
    :) Evet her yerini bilirim , çayyolundan çamlığına , kınıklıdan eğitim kampüsüne kadar her yerini :)

Hemşeri sayılırız tabii hem Ankara dan hem denizli den , sen de iyi ki varsın uğur böcüğüm , iyi ki seni tanımışımmmmm...
    S
    merhaba güzelim
    her şey bu gün gönlünce güzel ve keyifli olsun...
    sevgiyle mutlu kal balküpünle
    kocaman sevgiler sana
    Günnaydın güzeller güzeli,

Sana da Denizli'ye de günaaaaaaydıııııınnn;

Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim canım. Bir dakikasını bile boşa harcama. Her anın keyfini çıkart, her anını doya doya yaşa... Güzel bir kahvaltı et, aynada kendini selamla. İyi ki varım de kendine... Sen olmasan bu hayat eksik kalırdı!!!!
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri