bluegirlx
Reaksiyon puanı
23

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhaba komşum :)
    Nasılsın? Dilerim süper bir gün olur senin için , kendine i,yi bak gülekal emi...
    merhaba arkadaşım,
    doğum günün kutlu olsun ...sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmen dileğiyle...
    sevgiler :)
    Canımm çok teşekkür ederim..Bal ile karabiber aklımdaydı ama ılık sütle bal içine mi karabiber koyuyorduk diye düşündüm düşündüm mantığıma da yatmadı yapmadım o yüzden..Yok diyorum karabiber ile bal vardı ama süt yoktu..Bir türlü SU işte su vardı diye toparlayamadım terli345

Sen şimdi deyince birden aydınlanıverdi beynimde; su,bal,karabiber üçlüsü blissyeve gittiğim gibi yapacağım canım 12389

Koruma kalkanını yapayım evet yapmıyordum.Kocaman kocaman mikropları da önler değil mi girlhaha

Ben dengemi toparlayıp öyle geleyim buralara canımcım olmayacak böyle aa34
    S
    merhaba canım
    tebrik ediyor başarılarıyın devamını diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Tebrikler canısı :)

Yeni görevin hayırlı olsun..En az özel hayatındaki gayretinle,forumu çok iyi yerlere taşıyacağına eminim..Sensiz bir yönetim kadrosu olmazdı..ark5

Başarıların daim olsun..

Sevgiler..kiss3

Teşekkür ederim çok teşekkür ederim.Sen çok anlayışlı mükemmel bir meleksin.Seni tanıdığım için mutluyum.İnşallah gececek herşey daha güzel olacak.Kendine dikkat et olurmu.Sen özel bir insansın.Hoşcakal
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    slmmmmmmmmmmmmmm şeker ; çok güzell, neşeli,verimli,huzurluuuu bir haftasonu diliyorum ;)))
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri