F
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Çok teşekkür ederim , güzel bir gün diliyorum , günaydın :)
    B
    Aminnn cümlemizi :) Süper bir gün diliyorum , sevgiyle ve huzurla geçsin.
    B
    Günaydın , teşekkür ederim oğlum daha iyi çok şükür . :)
    S
    günaydın
    harika bir hafta diliyorum.
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kaly789
    günaydınnnn fearless-king evettt canım adım emine ve herkes bana emi der :))) ara da emoş emo mi de derler adım çok uzun ya kısaltıyorlar:)))günün kolay gelsinnn...sevgiler.
    sorma bu aralar coştum :))) kesin rütbem yükselir yaniii bu arada -mutlu kal (e mi)-demişsin nerden bildin bana (emi)diye seslendiklerini:))))sevgiler...
    merhabalarrrr teşekkür ederim gerçekten bugün iyi bir gün geçirdim kangallarımla oynadım 2 tane kainat güzellerim var bütün sinirimi alıyorlar ah birde kıskançlık kavgaları etmeseler daha iyi olucam senin günün nasıldı umarım güzeldi...sevgiler.
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Allah size istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi ve ailenizi her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsınız bugün ?Günün nasıl geçti?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri