C
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    B
    Merhaba , nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? :) Gönlünce olsun her şey gülekal emi :)))
    Selam Choosen,
    Ne var ne yok??? Bayramda neler yaptın?? Eve gitmiştin en son yanlış hatırlamıyorsam?? Nasıl geçti???
    B
    :)) sorma bu aralar yogunuz sabah 6 aksam 6 olunca cok bulunamiyorum sitede.
    sende ne var ne yok?
    Canım beniiimmm,
    Ne mutlu senden haber almak. Demek üniversiteye dönüş günleri:)) Harika... Ne yalan söyliyeyim burnumun direği sızladı. Keyfini çıkart bugünlerin, sonra özleniyor okulu asma özgürlüğü bile :))

Ben bıraktığın ofisteyim. Hala 6'lıyı tutturamadım, bırak tutturmayı birkaç kere anca oynayabildim. Ben de sana haber vereceğim çıkarsa söz... Yat beklemede... Darlandığında bir haber et kaçalım yine bir yerlere:)

Keyif bizim değil mi???
    Merhaba canım beniiimmm,
    Nasılsın??? Nerelerdesinnnn?? O kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeli... Seni çok özlemişim. Yazını görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Neler yapıyorsun şekercim?? Hayat nasıl gidiyor??? Beni bırakıp tropik adalara kaçtın zannetmiştimmm:)) Bak ben hala seni bekliyorum.

Arada bir haber et, kendini özletiyorsun canımcım.
    Çooooooook öpüyorum seni, en içteninden :))
    B
    Evet güzel bir gün olmasını diliyorum ben de , gülekal emi...
    B
    Bak bu da iyi , hatta gün güzelleşmezse, günü davul zurna ile eğlenerek güzelleştirelim :))
    B
    Olur bi davul bi zurna için seni kıramam , sen ne dersen o olsun :))
    B
    Davul olsun , güm güm gümlesin... :)))
    B
    Teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür , güzel bir gün diliyorum sevgiyle ve huzurla geçen...
    B
    Merhaba nasılsın görüşmeyeli?
    Ne var ne yok şeker? Nasılsın??? Ne zamandır görüşemedik seninle. Keyfin yerindedir umarım.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri