zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• MMSI
    teşekkür ederim zahid güzel sözlerin için Allah cümlemizi mutlu mesut etsin.
    Sevgiyle kal.
    Ve aleykumselam ve rahmetullahi ve berekatu...!!
    Öncelikle ince düşünüp ettiğiniz dualarınız için teşekkür ederim.Ecmain.
    İyiyim hamd olsun.Günüm derin düşüncelerle geçiyor..Siz nasılsınız?
    çok çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajın için , Allahın seninde tüm isteklerini kabul eder ve dahada güzellerini verir inşallah, hamdolsun günüm güzel geçmekte , ya da güzele doğru geçmekte diyelim :) yazdığın mesajlada güzel olucağına dair inancım dahada artmakta :) iyiki varsın :)
    Aleykümselam arkadaşım.amin ecmain.çok şükür.Rabbim bu günlerimizi aratmasın iyi diyelim iyi olalım.siz nasılsınız?
    çok teşekkür ederim profilimi ziyaret edip hal ve hatırımı sorduğunuz için.mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın.ben çok iyiyim selamınızı aldım inanın daha iyi oldum.günüm gerçekten her geçen gün iyi geçiyor.zaten buraya girdim gireli öyle.Allah sizide her iki cihandada mutlu etsin.iyi akşamlar ve huzurlu,mutlu günler diliyorum.
    iyi dileklerin için çok saol zahid kardeşim,ettiğin güzel temenniler senide bulsun inşallah,allah razı olsun...
    P
    GÜNAYDIN,,GÜZEL BİR GÜN OLSUN :)
    Allah razı olsun çok güzel geçiyor..Yağmurlu bir havada super bir gün yaşıyorum..Yağmurun akışını seyrediyorum işte böyle sen nasılsın ?
    B
    Teşekkür ederim Zahid'cim iyiyim ve çok yoğun geçiyor , seni sormalı?

Allah yar ve yardımcın olsun , gülekal...
    sağol zahid sözlerin dua gibi ne güzel, hesap kitap yapıyorum rakamlarla aram bozuk şu sıralar:)

sende iyisindir İşallah..
    Amin efendim, teşekkür ederim. Allah sizin de dualarınızı kabul ettiği bir gün ihsan eylesin size.
    Sevgiler.:)
    Çok güzel geçti. Duaların için teşekkür ederim. Sen nasılsın? Allah hepimizi mutlu eder inş. Kendine çok iyi bak ...
    Güzell duaların için Allah senden razı olsun kardeşimm :) Yüreğine sağlık. Günüm iyiydi hamdolsun,, ben de iyiyim, daha iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?? Günün nasıldı, iyi geçmiştir İnşallah???
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri