yasal06
Reaksiyon puanı
14

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Teşekkür ederim iyiyim ben de :)
    Gönlünce bir gün diliyorum ayrıca , sevgiyle kal ...
    selamlar.. site tesadüfen karşıma çıktı,başlık ilgimi çekti..misal dik durma,suçluluk duygusu,fazla kilo gibi..neymiş diye merak ettim..hayırlısı bakalım
    B
    Merhaba demeye ve tanışmaya geldim :)
    Ayrıca süper bir gün dilemeye de , gülekal emi :)
    sayın meslektaşım merhabalar :D Ben ne kadar öğrenci olsam da izinizden gelmekten gurur duyuyorum. Adım enes bu arada memnun olduum sevincli
    canım güzel şeylerden bahsetmişsin..Tabii ki burada öğrendiklerimizi içselleştirebilirsek anlayabiliriz..İlgilendiğin tecrübelerini umarım bizlerle burada da paylaşırsın..Geçen moderatör terfileri oldu..Aklımdan çok geçtin, ama seni buralarda göremedim..

Herşey gönlünce olsun..

Sevgiler :)
    merhabalar sevincli

Nasılsın yasal, eğitim maratonu yorucu sanırım..

çok özledik seniii...ark5

Sevgilerle..kiss3
    Merhaba, tüm güzelliklerin hayatınızda olması dileğiyle :)

Artık şu ankara da buluşma olayına el atmak istiyorum tecrübeli biri olsun ya da olmasın olursa daha iyi tabi ama herkesten öğrenilecek birşeyler vardır buluşmaların faydası olur zararı olmaz.

Bu konuda destekleriniizi bekliyorum super
    Evet ben de çok pozitif buluyorum sizi yazılarınızdan ve size merhaba demek istedim bir şekilde bulaşır diye..))
    Merhaba Yasal.actionsmile

Bu gün önemli üyelerimizi dolaşıyorum. Sana da ziyarete geldim.sevincli

Her şeyin gönlünce olması temennilerimle...super

mrb yasalcım özel mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler...8977
    ne kadar değerli bi insan olduğunu anladım...kahvesmiley
    bide ne büyük hata yaptığımı...dunk56
    umarım senle birgün tanışırız ve yüzüne teşekkürlerimi sunarım...krz56

sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri