frezya
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Waowww :)) İşte bu harika. O telkinler sayesinde bende bir enerji bombasına döndüm. Bu sitede bu kadar insanın da ortak güzel enerjisi var Frezyacım. Bu sebeple, ne zaman bu tür güzel enerjili insanların ortamına girsen, enerjin katlanarak yükselecek.

Sevgiyle kall:))
    B
    Sağ ol Frezya kuzucum iyi olmadı henüz :( İlgin için teşekkürler...
    Merhaba Frezya,

Her şey çok güzel gidiyor çok şükür. Çok teşekkür ederim. Ben kapıyı açıp geçtim yepyeni bir yaşama. Çok mutluyum bu yüzden:))

Sen nasılsın? Senin hayatın nasıl gidiyor?
    Umarım senin hayatında da her şey yolundadır.

Güzel olaylar ve güzel insanlarla dolu bir hayatın olmasını dilerim:))
    günaydınnnn frezyacımm günün su gibi olsun ayrıca sesin güzel galiba basna şarkı söyleyecek mişsin:)))istek isterim amaaa NİLÜFER den olsunda hangi parcası olursa olsun ben bir NİLÜFER fanatiğiyim...
    iyi akşamlarrr sevgili frezya sabah keyifsizdim ama kangallarımla oynayınca kendime geldim şimdi iyiyim umarım sende iyi bir gün geçirmişsindir istediğin şartlar hemen seni bulsun diliyorum:))
    B
    Hoş geldin süper bir gün , hafta, ay hatta yıl diliyorum. Her şey gönlünce olsun , gülekal emi :))
    Çok teşekkür ederim sevgili luepebbles,sizin gibi sevgi dolu insanlar olduğu sürece eminim güzel vakit geçiricem sitede.Saygılar...
    Hoşgeldin Frezya,
    İstediklerini bulman, hayata dört elle sarılman dileğiyle:)))

Sevgiyle kal:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri