zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Allah aynı duaları senin içinde kabul etsin..Sağol eksik olma :) Başarılı bi öğrenci olduguna eminim..Anadolu lisesindemisin? :)
    Günnaydın Zahidcim,

Günün harika başladı ve harika geçecek inşallah. Bu güzel ve yürekten dileklerin için çok teşekkür ederim.

Sana da sevgiyle, mutlulukla, berekle dolu bir gün, bir hafta, bir yıl ve bir ömür dilerim:)))

Sevgiler
    teşekkür ederim zahid güzel sözlerin için Allah cümlemizi mutlu mesut etsin.
    Sevgiyle kal.actionsmile
    teşekkür ederim zahid güzel sözlerin için,iyiyim , günler geçtikçe her şeyin istediğim gibi olcağı kanaatindeyim ve daha da iyi olacağım. İNANIYORUM...
    teşekkurelr arakadşım dua için....bugun ve hergun daha ıyı olmaya çalışıorum.çok teşekkurelr....sen nasılsın nasıl gecıo?
    iyiym arkdşm duan için çok teşekkür ederim :))) sen nasılsın bakemmmm:D kendine iyi bak
    herşey gönlünce olsun..
    S
    teşekkür ederim.gönlünce güzel bir hafta sonu diliyorum.
    sevgiyle mutlu kal y789
    Teşekkür ederim dostum.Hamdolsun her gün gibi fena değildi bugünümüzde.Seni sormalı sen nasılsın?
    merhaba ,çok tşk ederim ..
    o kadar içten dilekleriniz var ki ben ne diyeceğimi bilemiyorum doğrusu ..
    her zaman var olmanız dileğiyle sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    merhaba bu güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.iyiyim şükür.sen nasılsın.umarım iyisindir.hayatın sana daimi mutluluklar getirm
    esi dileğiyle.....kendine iyi bak.:)
    Çok şükür iyiyim kardeşim, daha da iyi olmaya çalışıyorum :) Senin nasıl günler, hayat ne alemde ilerliyor iyisin İnşallah :)
    Çok teşekkür ederim, güzel ziyaretin beni çok mutlu etti.:)

Sevgiyle kalasın.
    B
    Canım benim çok şükür iyiyim senin nasıl geçiyor , güzel duan ve dileklerin için de çok sağ ol. Allah yar ve yardımcın olsun...
    Selam arkadaşım; nasılsın iyi misin?.. Günün bu güzel sonbahar günleri gibi güzel geçsin hep mutlu ol...
    Selamun Aleyküm kardeşim,, Allah'ım sana huzur, mutluluk, bereket ve bir ömür gülümseyen bir yüz nasib eylesin :)) İyi ki varsın,, hepp mutlu ve bizimle kall sevincli
    tsk ederim......iyiyim.....msjların beni çoooook mutlu ediyoooooooo.......sende iyisindir inşaallah.....ve tüm güzellikler seninle olsun daima .......iyi akşamlar
    S
    Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri alnına kader diye yazsın
    sevgiyle mutlu kalasın
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri