Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• mesajımı tam yollayacakken kapandı bilgisayarım; şimdi aynı ruhta olur mu bilmem... ama içimden gelenleri yine aktarmaya çalışacağım canım benim...
    ben bir çocuğum, büyüyorum :)

can-dostuma;

DOST

Günüm karardığında, gecem uzadığında seni düşünürüm.

Bir şiir söylenir dünyaya, payıma düşeni alırım
    Bir renk atılır fırçayla, ışığı yakalarım
    Şarkı söyler bir kadın, dağılır yalnızlığım
    Ve dimdik duruyorsa bir insan onca kavgada
    Ödünsüz ve kararlı
    Korkumdan utanırım

Ne omzunu isterim başımı yaslayacak
    Ne ellerini, ellerimde tutacak
    Varsın uzaktan savrulsun gülüşü
    Hiç olmasın gölgesi yanıbaşımda
    Sabahları bahçemde açan gül gibi
    Soluğu karışıp gitsin havaya

Olması gereken yerde durur o
    Yani hayatın tam ortasında
    Bana kendimi sevdirmek için

(özel arabul)

..... bazen akışına bırakırım daha çabuk gerçekleşmesi için.

İşte bunu öğrenmek için buradayım sanırım, ve doğru yerde olduğuma dair sonsuz inancım var..
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
    evrene baktığımızda dileklerimizn olmaması için hiçbir sebep yok gerçekten … ‘önünü kış tut’ felsefesini bir anda silkinip üzerimden atıyorum şimdi..
    <o:p> </o:p>
    Ömrüne bereket tatlım..sende benim tatlım ol .. J
    "İstesek cenneti kurtarabiliriz" demiş ya şair...

Sen, cenneti " bu dünyada" seçmedin mi?.. Sana da "Cennetin Kızı" olmak yaraşır...smiliyface
    (Mümin)Hacı yaptık bea müziği :)
    Süper yer ayarladım size, 100 Türk Büyüğü de bizimle beraber olacaaaamış y789 Annadın sen sevincli
    Sen ne kadar naif bir insansın İsmira ark5
    Bu hitaba layık olabilmek için ne kadar uğraş versem az gelir sanırım.
    Çok çok teşekkür ederim kiss3
    Hemraz'cım teşekkür ederim canım benim :)

Aykut tekrar hoşgeldin, güzel dileklerin için teşekkür ederim. sevgilerimle.

İmran'cım neyi nasıl başarıyorum anlamadım canım?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri