maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    eness naber kardesim nasilsin ne yapiyosun himm?
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    S
    günaydın enesciğimsevincli
    harika bir gün, süper bir hafta sonu ve bayram tatili diliyorum...
    iyi ki tanıdım seni iyi ki varsın ...
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    iyi ki varsın enesciğim
    her şey gönlünce güzel olsun
    S
    enesciğim harika bir hafta olsun
    bütün güzel olaylar gölgen olsun
    iyi ki varsın canım
    gunaydınn..ne olsunn bin bir dertte bende ...sorun varmı yokmu yada olan sorun çözumsuzmu bılemesmdee gulumsuyorum yınede ..eskısınden daha cok gulumsuyorum hemdeee....sözde ders calışcam dıe evden ayrıldım ama olmadıı burdada ders calışmıyorum aksıne daha cok tv izliyorumm....halim vahım yanii.gelecegımı göremiyorummm ....yada dedıgın gıbı bızz sorunn yaratıyoruzzz :)
    arkadasların hayırsızı nasılsınn? neler yapıosunn..yıne karsılasamıyorrz hıcc hersey yolundamııı
    S
    enescim,
    çok teşekkür ederim her şey gönlünce güzel olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    S
    günaydın
    harika bir hafta diliyorum.
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kal
    S
    merhaba enes..
    sana güzel bir hafta diliyorum....
    her şey bu gün parlayan güneş gibi bütün dünyanı ısıtsın...
    pozitif enerji asla yakanı bırakmasın..
    sevgiyle mutlu kalasıny789
    heyyyy..benı rahatsız ettığın duşuncesıne de nerden kapıldın aşkolsun sana..!!!!!!! sadece suzgun hıssedıorum bu aralar kendımi..o kadr...
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni ve aileni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün canım kardeşim benim?Günün nasıl geçiyor?
    Ayy çok teşekkürlerr dileklerine bayıldım içimden kocaman bir amiiiiin çektim :D Aynılarından sana da diliyorum sevincliwave44
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım kardeşim?Günün nasıl geçti?
    Selam sana Maviinci,
    Ne kadar güzel dilekler bunlar. Çok naziksin. Ben de sana güzel uykular, tatlı rüyalar diliyorum.
    Çok güzel bir hayat geçirmeni dilerim. Sen de iyi ki varsın :)))
    Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri