Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    bu kadar güzel sözle gün bana aydın olmaz mı canım :)) ne güzel dilek bunlar böyle.sensizde bir yanım eksik kalırdı canımcım.pozitif bir gün olacak benim için eminim.iyi ki varsın canım benim...y789
    S
    merhaba asla sıradan olmayacak arkadaşım...
    zamanla bütün taşlar yerine oturuyor kendine iyi bak..
    bütün güzel süprizleri ve fırsatları kaçmadan yakala
    seni seviyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Günaydııın:)

Güzelliklerle dolu, cici bici bir gün dilerim. enerjiniz bol olsun.
    Tattlı mı tattlı rüyalar,, güzel mi güzel bi uyku diliyorum bu gece sizin için :) hayat her daim yüzünüze gülsün, güzellikler seninle hayata gülsünn :) Teşekkür ederim, iyi ki varsın sevincli
    P
    B
    Canımmmmm hadi bakalım kocaman bi gülümseme yay yüzüne , mutlu ol ve onu gün boyu devam ettir ve hiçbir şey etkilemesin o gülümsemeyi , salt kendin için gülümse... :))
    actionsmileselamm..iyi paylaşımlar..bişey sormak istiyorum ..
    uykusuzluk bölümüne yazdığım yazı neden taşındı?nereye taşındı?kim taşıdı?bu soruları kime sormalıyım?
    kolay gelsin..
    P
    AYYYY, Bayılıyorum sana, bu kadar mı şeker olunur,,bu kadar mı sıcak...

Canım güzel dileklerin için teşekkürler, inşallah dediğin gibi olur,,bebiş daha uslu bugünlerde, ben de böyle devam etmesini umuyorum,,belki,bi zaman sonra işe geri bile dönebilirim,,bu çok iyi olurdu...
    Sevgimle kal...
    P
    Ben de iyiyim şekerim,,hep evdeyim istirahat halleri biliyosun ya,,,ama hayat güzellll,,,bugün böyle şıkır şıkır,,fıkır fıkırım :))dediğin gibi,,ışıl ışıl bir gün olcak sanırım,,hadi başlasın öyleyse! çoook öptümmmm,,,
    P
    Günaydııııın Tiiiiink! Yoğun musun bugün? İşçi periler hiç boş kalmaz,,bilirim :) Kolay gelsin öyleyse....
    B
    Canımmmmm çakılımmmmm,

Seni öyle seviyorum ki ... Öyle bendesin ki.... İyi ki varsın şeker , iyi ki seni tanımışım...
    Canımsın , çok müthiş bir gün diliyorum , dualarım seninle...
    S
    merhaba güzelim
    ışıl ışıl enerji dolusun
    bende bağımlılık yaptın görmesek özlüyoruz..
    güzel süprizlerle dolu bir gün olsun
    sevgiyle mutlu kalasıny789
    Günaaaaaayyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri