suzzy
Reaksiyon puanı
24

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• günaydın :)
    mucizelerle dolu,mutlu umutlu sağlıklı,bolluk ve bereket dolu bir hafta olsun..
    sevgiyle mutlu kal...:) ttli3ttli3
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    Selam Suzzy,
    Nasılsın? Hayat nasıl gidiyor??? Uzun zamandır görüşemedik bir uğrayıp halini hatrını sorayım dedim.
    Sevgiler:))
    B
    Süper bir hafta dilerim , sevgiyle geçen ve bol gülücüklü...
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum
    B
    Merhaba ....
    Çocuk gibi sevineceğiniz , huzurlu , bol kahkahalı bir bayram diliyor , sevgiler gönderiyorummmm :))

Merhabalar, actionsmile

Bugünü kendim için özel kılmak istedim. Bunun içinde bir 'bahane'm olması gerekiyordu. Beni ne daha iyi hissettirir dedim. Sonra da sevdiklerimin yüzünde minicik de olsa bir tebessüm oluşturabilmek dedim. Bunu düşünmek için geç kaldım belki ama geç olsun da güç olmasın diye avuttum kendimi. tender45

Forumdaki tüm sevdiklerim için bir sürpriz yapıyım dedim. Her birinizi tek tek ziyaret ediyorum şimdi. girlhaha Kendime kocaman bir kamyon kiraladım Ütopya'dan. İçine hayallerinizi yerleştirdim. Şimdi de nakliye işleriyle uğraşıyorum. Adrese teslim kolay iş değilmiş doğrusu. girlhaha

Sizler siparişinizi evrene gönderiyordunuz. Bende şimdi ayağınıza getirdim. Paketinizi alın. Sonra da gelsin mutluluk...

İyi ki varsınız.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

B
    Merhaba demek istedim , küçücük ve bol sevinçli bir merhaba :))
    Günaydııınnnnn Suzzy,
    Ziyaretine çooookkk sevindim, Güzel çiçeklerini de sevinçle kabul ediyorum. Ve ben de bunları senin için gönderiyorum. Güne çiçekle başlamak ne güzellll....

Çok öptüm canım, çoookk güzel bir gün geçirmeni dilerim. Ben burdayım, her zaman beklerim.

B
    Günaydın , teşekkürler çiçeklere ve ziyaretine . Gülekal emi...
    Suzzy,
    Muhteşem paylaşımların için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok keyif alarak okuyorum karşılaştıkça, gelip seni ziyaret edip bizzat iletmek istedim.

İyi ki varsın.
    Keyifli bir gün dilerim.
    B
    Avatarınızdan sanki sürekli okuyan ve derin derin düşünen biri imajınız var, çok olgun ve durgun... Mutluluk ve bol gülücük diliyorum, hala olmak çokkkk güzel bir duygu ...
    B
    Merhaba, güzel bir gün hafta ve ay diliyorum hatta bir ömür mutlu ve huzurlu geçsin, gülekalınız...
    pınarcım hoşgeldin profilime sefalar getirdin...ama senin profil kapalı güller koyucaktım oraya :(
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri