zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Aleykümselam teşekkür ederim sizi sormalı siz nasılsınız. Her şey gönlünüzce ve bugün dünden daha güzel olması dileğimle, hoşça kalın sevgiler.
    Aleykümselam.amin ecmain.Güzel dileklerin için sağolasın.çok şükür iyiyim.dünkü mesajınıza cevap vermeye zamanım olmadı.herşey dilediğince kalbinden geçtiğince olsun.gülerek kal...
    Senin güzel dualarını duydukça çok mutlu oluyorum. Günüm çok güzel geçiyor elhamdülillah. Sen nasılsın? Günün nasıl geçiyor?
    B
    A.S. Çok teşekkür ediyorum , Allah yar ve yardımcın olsun , ve dilerim her şey gönlünce olur...
    Aleykum selam canim kardesimm::)
    senin mesajlarini gorunce icime bi huzur doluveriyo aniden,, katiksiz miss gbi dualarn dileklerin icimi temizliyo resmen. Allah razi olsun ::) cok iyiyim sni sormalii?
    teşekkür ederim canım..çok şükür..benim için çok dua et..değişim ,arayış bekleyiş içindeyim..bu hafta izinliyim kendime izin verdim işe gitmeyip kendime yatırım yapacağım..ama her ne olursa olsun , hayrıma olacak ya güzel olacak yada sonuçları itibariyle güzel..
    merhabalar ,nasılsınız , güzel dilekleriniz için , çok tşk ederim..
    sade ve ruh güzelliği ile sevgi dolu yüreğinizden gelen içtenliğiniz, beni gerçekten çok mutlu etti..

mutlu kalın
    Aleyküm selam :) güne biraz geç başladım , güzel dileklerinizle inşlh daha iyi geçicek :)sizede hayırlı ,farkındalıklı sevgi dolu günler dilerim , iyiki varsınız.
    Çok iyiyim çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel dileklerde bulunuyorsun, ne kadar iyi bir kalbin var ...
    Bilmukabele efendim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İyiyim çok şükür. Sizin için de en güzel dileklerimi gönderiyorum.

Sevgiyle kalın. actionsmile
    uzun zamandır grmiodum sitey, bildiğin gbi iyiyim işte nasıl olsun geçip gidio hayat :) kpss ile ilgiili haberler okuodm iptal edildi ya bi bakım dedim burdan yorum yazan olmuşmu.. ya bn çook grmk istemiştim ama geç kalmştım kayıt yaptıramamıştım acaba şmdikine gireblirmym merak ediorum, belkide çok istedim die bi mucize bu :D çook bencilim okadar kişinin hakkı yendi :( umarım sende iyisindir bb ,,
    Planlı çalışmanı öneririm kesinlikle.Bak ben son seneye kadar planlı çalışmadım , yeni yeni farkına varıyorum hata yaptığımın.
    Eve geldiğinde o gün işlenen konuları 5dk.cıkta olsa tekrar et, bir de bi sonraki günün konusuna bir göz gezdirsen faydalı olur (: Hem sınıfta o konuyu bildiğin için farkın olur =))
    Her konudan sonra test çözmek çok faydalı oluyor :).Örneğin; bugün mat. dersinde çarpanlara ayırmayı işlediyseniz, eve gidince hemen 10dk kadar tekrar et, 20 soruluk bir test çöz o konuda. Gerçekten çok çok faydası var.
    Diğer diyeceklerimde zaten klişe şeyler;dersi derste dinle,ödevlerini yap v.s :))

Ama eğer bunları yaparsan güzel bi ünide okuma şansın bayağı artacaktır. (:
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri