denizyıldızı
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Peki birdahasIna mesajlarımı profiline yazmış olacağım.. Evet haklısın birbirimizi böyle dayanışma halinde dha iyi öğrenebiliriz.. :))
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah'a hamd olsun ben de iyiyim.Doğruyu söylemek gerekirse ne zamandır telkinleri dinlemiyorum.y789Dinlediğimde sırt ağrısı vb. şeyler pek fazla oluşmadı.Yatarken dinlediğim zaman bazen başım ağrıdı(zaten yatarken de pek fazla dinlemiyordum).Kilo verme telkinini denemedim.Denemeye ihtiyaç duymadım.Senin de soruların gayet güzel yeterli.Zaten birbirimizle dayanışma halinde daha iyi öğrenebiliriz değil mismil56 Aklıma gelmişken söyleyeyim bana yazacağın mesajları benim profilime yazarsan daha iyi olur.(bu başkaları içinde geçerlismil56)Çünkü kendi profiline yazdığın zaman ben senin bana yazdığın
    mesajları göremiyorum.Bana yazdığın zaman ise yukarıda Seninde şimdi gördüğün gibi özel mesaj var diyerek beni uyarır.Senden daha rahat haber almış olurum.wink77
    hayır arkadaşım soruların gayet güzel ve yeterli.. :)) Dha eft i okumadım dha doğrusu vakit bulamadım ama okuyacağım tabi... Sağol iyiym sen nasılsın?.. Sadece bu telkinler sırt ve bel ağrıları yapıyor bende, sende de yapıyor mu?.. Bir de kilo verme telkini ni denedin mi sen?.. Bende biraz fazla soru sordum galiba... :))
    S.a.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah seni dilediğinin hayırlısına ulaştırsınNasılsın bugün?Kendini nasıl hissetiyorsun?Eft'yi okumaya başladın mı?Sanırım biraz fazla soru sordumsmil56
    Allah'a emanet ol canım arkadaşım.Kendine iyi bak.Eft inşallah sana yararlı olacaktır
    ....:))))
    EFT her tür duygusal ve zihinsel sorunun birkaç dakika veya birkaç gün gibi çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldırılması için kullanılır, parmak uçlarıyla bedendeki bazı akupunktur noktalarına dokunulması yoluyla uygulanan bir enerji çalışmasıdır. Temel prensibi, ifade edilmemiş her tür olumsuz duygunun kişinin enerji bedeninde tıkanıklıklar veya aksamalar oluşturması, bu nedenle düzgünce akamayan enerjinin zihinsel, duygusal ya da bedensel rahatsızlıklara yol açmasıdır. EFT sürecinin gerekleri yerine getirilerek, enerji kanallarının uç noktalarına uygulanan hafif vuruşlar ile bu tıkanıklıklar açılır ve enerji dengelenir. Böylece, olumsuz duygular ortadan kalkar, yerine olumlu düşünce ve inançlar yerleşir. Alınan sonuçlar hızlı ve kalıcıdır.
    İlkeleri binlerce yıllık akupunktur ve akupresür yöntemlerine dayanan EFT, bugün binlerce psikolog tarafından etkin bir şekilde ve yaygın olarak kullanılmakta, ruhsal sorunların üstesinden gelinmesinde bir devrim olarak kabul edilen “Enerji Psikolojisi” alanının temelini oluşturmaktadır.
    Duygusal Özgürlük Teknikleri, kolay öğrenilen, kolay uygulanan ve psikoloji, enerji sistemi, teşhis ve tedavi konusunda hiçbir eğitim gerektirmeyen, herkesin uygulayabileceği bir yöntemdir.
    http://rapidshare.com/files/49097925...rkish.pdf.html bunu indir orada daha iyi açıklıyor İçinde
    Pdf'nin nasıl yapılacağını söylüyor.Kaynağı http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1916-eft-kitabi.html de zaten

http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/
    burada da daha iyi bilgi alabilirsin.Bu umarım senin işine yarar.Yardım edebildiysem Ne mutlu bize.Sen inşallah bu rahatsızlıktan kurtulcaksın.Buna inanıyorum.Kendine inan.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri