K
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ah canım Karavanımmmm,

Hoşgeldin sefalar getirdin. İş yeri o kadar yoğun ki... Anca arada sitede neler oluyor diye bir girip bakıp çıkabiliyorum, maillerim kimbilir ne haldedir??? Haklısın walla, bi bakiim ben oradaki duruma da... Her şey yolunda çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Çok ilerleme kaydettiğine eminim. Kafamın rahat olduğu bir anda girip senin sayfayı bir inceleyeceğim, sen de uzun zamandır yazmadın ama galiba:)))

Sen de bizi sensiz bırakmayasınnnn!!!!

Ay çok sevindim mesajına hakikaten:)) Yüzümü güldürdün:)))

Sen de gülesin böyle:))

Sevgiler
    B
    Merhaba karavan abicim iyiyim çok şükür senin de iyi olduğunu hissediyorum , gönlünce bir hafta dilerim , sevgiyle kal emi...
    B
    Teşekkür ederim Karavan abi , saygı ve selamlar gönderiyor , her bayram mutluluğunun artmasını diliyorum :)
    Merhabalaaaarrractionsmile Nasılsınızzz :) içimden geldi bir yazayım dedim.Hayatın tüm güzelliklerinin yanınızda olması dileğiyle.. Hayırlı akşamlar.sapkal89
    B
    Günaydın karavan abi , nasılsın? Nasıl geçiyor günün? Reiki çalışmaların çok güzel devamını diliyor , süper bir gün temenni ediyorum. Gülekal emi :)
    B
    Günaydın karavan abi , çok sağ ol yazdıklarını okudum ve senin adına sevindim dilerim her yeni gün daha da huzur ve mutluluk getirir.
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni ve aileni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?
    P
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Allah size istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsınız bugün?.Gününüz nasıl geçti?
    Selam dostum,
    Ne var ne yok? her şeyin yolunda gittiğini biliyorum senin tarafta. Benim durumumda gayet iyi. Reiki kursu nasıl gidiyor, memnun musun? Yorumlarını merakla bekliyorum.

Kendine çok iyi bak dostum
    Senden haber almak harika.

Sevgiler
    Merhaba abi,

Çok teşekkür ederim şükürler olsun iyiyim abicim bende bu sene üniversite sınavları için hazırlanıyorum herşey yolunda. ee seni sormalı sen nasılsın abicim, Umarım iyisindir.

Esenlikler dilerim.
    B
    Merhaba abicim , çok şükür iyiyim bugün döndük tatilden süperdi ... Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    karvan abi verdigin bilgiler icin tesekkr ediyorum mesajın beni motive etti tekrar reiki arastrmasına koyuldum ama ben daha reiki icin kendimi hazır hissetmiyorum bunun icin kendini hazır hissetmek cok önemliymiş diye okudum birde bişey sorcam reiki hastalıklara iyi geliyo ya hani bu reikiyi fiziksel görüntümüz icin de kullanabilirmiyiz kilo vermek istedigimiz bölgeden kilo alıp istedigimiz bölgeden kilo vermek veya herhangi bişey icin
    tekrar tesekkrler kendine iyi bak mutlu kal
    merhaba size artık karavan abi desem bi zararı olmaz herhalde
    nasılsın karavan abi napıyosun reiki kusun nasıl gidiyo reiki konusunu bende cok merak ettim heveslendim ama baska bi sitede reiki hakkında cok iyi seyler yazılmadıgını gördüm özellikle dinimizce günah deniliyo bilemiyorum sen ne düsünüyosun
    hayatım oldukça iyi gidiyor abim ve iyi gitmeye de devam edecek her şey çok güzel hayat dünden daha güzel bugün harika yarın ise mükemmel olacak.

Bu yolda sağlam ekmeliyim tohumları sağlam bir verim elde edebilmek için zaten şimdiden bile ektiklerimin çoğu filizlendi. Biliyormusun meyveleri almama az bir zaman kaldı bunu hissedebiliyorum abim.

bende seni seviyorum abicim.
    sevgilerimle.
    Abicim nasılsın iyimisin ne zamandan beri seni göremiyorum forumda.
    özlettirmeden çabuk gel emi.

Sevgi ve Esenlikle abicim.
    karavan abi bayadır forumda göremedim aklıma geldin selam vermek istedim hayırlı akşamlar diliyorum:)
    B
    Reiki olayına da çok sevindiğimi bilmeni isterim , sevgiyle kal :))
    B
    Siteye geldiğinizde açıklarım ne demek istediğimi , echoo isimli bir üyenin açtığı başlıklar çok komikti , fırsatın olursa oku demek istedim abicim :))

Daha nice bayramlara sevdiklerinle ulaşmanı diliyor , saygılar sunuyorum...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri