Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba beni çok anlayışlı karşıladınız teşekkür ederim aslında şaka ile karışık sitemde bulunmuştum ama fark edilmeme yaradı :)
    güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.tecrübelerinizden affetme konusunda ve diğer konulardaki bilgilerinizden faydalanmak
    isterim.Bu siteye girenlerin bir ortak amacı var. mutlu olsalar bile belkide mutsuz kişilere mutluluğu ulaştırmak isteyenler varzaten mutsuz olanlar ise mutluluğu arıyorlar.bilgilenmek isteyenler var hayatta herşeyi bilemeyiz işte benim bilmediklerimi
    siz biliyor olabilirsiniz bende sizden faydalanmak isterim.dediğiniz gibi birbirimize yardımcı olmak gerekir.şimdiden için teşekkür ediyorum size.ve güzel yazınız için.
    Selaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;
    Ben geldiiiiiiiimmmmmmmm:))
    Özlediğine sevindim :P Özlenmek çok güzelll bişeyyyy :)) Ben de özledim çok :)
    Sen bende taze kek ve kahve çağrıştırıyosun nedense ;))
    belki birgün hep beraber 5 çayı yapar; sohbet ederizzzz ;)))
    Öptümmmmm çoooooooookkkk :))
    selammmmmmmmmmmmmmm :)))
    bu saatte nie ayakta bu kız deme öss hazırlanıyorm ;) gerçi 1 buçuk saattir nette takılıorm off sıkılıyorm :(
    Es selamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsınız bugün ?Gününüz nasıl geçti?
    Çok incesiniz çok teşekkür ederim güzel yazınız ve olumlamanız için.aslında ben affetmek konusunda yardım istemiştim
    tecrübenizden yararlanmak adına.cevap alamayınca biraz içerledim.malumunuz biraz tecrübesizim.
    B
    mrblar:))
    tskler iyiyim valla mesajin süper enerji verdi.
    hayat nasil gidiyor emm düsüneyim:)) alisilmis bir laf olucak ama calisarak
    bugün izinliyim bugün ne yaptim yanima kar..
    ya sen? dinliyorum anlat:))
    suan kalbimden gecen mutluluk yakani birakmasin kamil..
    birşey danışayım dedim sana, ama cevap vermedin üzüldüm valla:(

özür dilerim tekrardan bu ara, bende niye cevap gelmedi demiştim:)
    Valla mesajın çok daha iyi geldi..Çalışmalar gayet güzel gidiyor akışına bırakınca biraz daha rahatladım..Üstümde bir baskı oluşturmusum..O baskı kalkınca daha iyi gitmeye başladı herşey..Sen nasılsın ?Nerelerdesin.
    B
    Güzelim neden korkutucu olsun ki , mümkün değil öyle bir şey . Öpüldün kocamannnnnn....
    B
    Sennnnn dünyanınnnnn en şeker insanısın , diyecek kelime bulamıyorum , seni tanıdığım için öyle mutluyum ki anlatamammmmmm...

İyi ki varsın canımmm arkadaşımmm , nice yıllarımda ve yıllarında hayatında olmayı istiyor, seni can-ı gönülden , sevgiyle kucaklıyorum. tender45
    S
    B
    Hu hu şeker ben hala aramanı bekliyorum bilgine :))

İyi olmana çok sevindim , ben geçen hafta tatildeydim ve süper geçti , dalışla noktaladık , hep aklıma geldin . Dilerim sende de her şey yolundadır , öpüldün sevgiyle ...
    S
    günaydın
    güzel bir hafta sonu diliyorum..
    her şeyin gönlünce güzel olduğu
    sevgiyle kaly789
    S
    ceeeeeeeeeee
    kimler gelmiş kimler gelmiş hoş geldiniz
    ne iyi ettiniz özlemiştik sizi
    sevgiyle mutlu kaly789
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün ?Günün nasıl geçiyor?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri