zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ervanur
    A.s Güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun...mutlu eylediniz beni:)
    Elhamdülillah iyiyim senden iyisin inş?günüm şimdilik güzel geçiyor 1dk sonrasını bilemem tabi..herşey biz insanlar için değil mi:)sevgiler
    AS.Allah razı olsun..Mesajın çok iyi geldi teşekkür ederim..Herşey çok iyi gidiyor..Sen nasılsın ?
    Sağolasın Zahid'im. Sen nasılsın, iyisindir inşallah. Allah istediğinin 10 kat fazlasını versin sana. Güzel mesajın için teşekkür ediyorum.
    Sevgiler.:)
    o kadar neşeliyimki yazınızın sonuna gelince başını unuttum Allahın selamını almayı unuttum:) Aleyküm selam ve rahmetullahu ve berakatuhu...
    Allah razı olsun güzel insan:) duanı aldık tabiki daha iyiyim, bil mukabele dualarım senle, umarım sende iyisindir, kendine iyi davran senden bir tane daha yok çünkü:)
    Günnaydın Zahidciiiim,

Keyifli, sağlıklı, huzurlu, güzel bir gün diliyorum canım.
    Kendine çok iyi bakkkkk....
    S
    günaydın
    güzel bir hafta dilliyorum..
    sevgiyle kal...y789
    S.a Allah'ın selamı,rahmet, ve bereketi üzerinize olsun.Gününüz diğer günlerden daha güzelidaha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve Gün geçtikçe artsın.Arkadaşlar okulların açılması nedeniyle aranızda daha az bulunacağım.Siteye yine uğrayacağım.Fakat biraz daha az :).Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.İyi ki varsınız.Sağlıçakla kalın.S.a :D
    selam..adım yüsra..aydınlık aydınlığa çıkan yol demek.memnun oldum.site grubuna gelirseniz sohbet imkanımız olur..iyi geleceler.
    A.s arkadaşım,yazın çok güzel çok hoşuma gitti var ol,Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Bügün çok iyiyim sen nasılsın arkadaşım?
    Ne tatlısın sen canım benim çok iyi oldum sayende. Sen nasılsın? Rabbim seni de çoooook mutlu etsin ... Amin ...
    Aleyküm Selam..O kadar güzel dua ediyosunuz ki mest oluyorum :) Allah razı olsun..Cümlemizin inşallah..Hamdolsun..Okul telaşı yasıyoruz..:) Sizleri sormalı ?:)
    Allah razı olsun, şu bilgisayar bağımlılığımdan sıyrılmaya çalışıyorum. İlgilendiğim şeyleri gerçek hayata sevketmek istiyorum, bakalım hayırlısı :) Dua et olur mu ::)
    Kocamann,, pırıll pırıll ve tertemiz yürekli kardeşim benim,, nasılsın iyisin İnşallah sevincli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri