smyrna1
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba canım
    seni ziyarete geldim..
    sayfana sevgilerimi bırakıyorum...
    sevgiyle kaly789
    Canım benim, senin de, senin deeeee....

Umut, huzur mutluluk bolluk hepsi yanında olsun.

Sevgileeerrrrrr
    B
    Duan şimdiden sonuç verdi , bir tanesinin mimarisi değiştiği için hazırlamam ertelendi , şimdi kaldı diğer ikisi :)) Teşekkürler :))
    B
    Çokkkk teşekkür ederim bugün benim de duaya ihtiyacım var bilesin , elimde 3 proje var , bugün mutlaka bitirmeliyim :((
    S
    merhaba canım.
    gönlünce güzel bir hafta sonu diliyorum..
    sevgiyle mutlu kalıny789
    B
    Biliyor musun her namazda senin için dua ediyorum , Rabbim hayırlı master yapacak yeri ayarla Yahya için diyorum , ne zaman belli olacak bana da haber verirsin değil mi? Gönlünce geçsin günün , gülekal...
    Merhaba güzel kardeşim,

İlgine çok çok teşekkür ediyorum.
    Haklısın bu ara foruma pek girmeye vaktim olmuyor ama inan aklım gönlüm hep sizlerle.
    Giremediğim için kendimi suçlu hissettiğim de bir gerçek.
    Senden haber almak güzeldi.
    İyiki varsın.
    B
    Tabi ki belirtirim hatta her namazda senin için de dua edeyim , Rabbim hakkında hayırlısını versin :)
    B
    Hayır başkasına değil sana yazdım , sen değil miydin mühendis olmayı istediğini ama o bölümde okumadığını bu sene üniversiteyi bitireceğini söyleyen , yanıldıysam yaşlılığıma ver olur mu?
    B
    Sayın muhalefet meslektaşım :)
    Gönlünce bir gün diliyorum , sevgiyle kal...
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum
    B
    Kadınca muhabbet değil çok eğlenceli yazmış süper, tanımak istedim kendisini ama üye olduğu sitelerin hiçbirine şubattan beri girmemiş ... Dilerim sağlık problemi yoktur, tanımadığım biri endişelendimmmm :((
    yok sen söyleyince baktm bir kaç okudum ama sanırım evlilikle ilgili sorunları var:) yada, hayal dünyası çok geniş yazdıklarıyla gerçeklerin pek alakası yok:D yazdıklarının bir köşesinde myspacede birinin bu koca bulma serüvenlerini kitap haline getirmek istediğinden bahsetmiş:) bana genelde böyle kadınca muhabbetler çok sıkıcı gelir de arkadaşın yazdıkları çok eğlenceli:D bir gözgezdireyim siteye.
    B
    efsunice.com :)) sen tanıyor musun kendini? Ben ilk defa karşılaştım yazılarıyla ve ben geldiğimde çoktan gitmişti kendisi ...
    B
    Biliyor musun echo nun yazdığı siteyi buldum ve üye oldum ordan yazacağım kendine :)
    B
    Çokkkk teşekkür ederim , echoo nun yazdıklarını okudum tavsiye ederim çok güldüm , ve tanımayı çok istedim kendisine nasıl ulaşılabilir acaba?
    sağolasın:) ben küçükkken hatırlarım bundan 15-20 sene öncesinde dedemlere giderdik anadol arabamız vardı dedemlerin evine uzunca bir aşağı rampadan inerek gidilirdi, normal zamanlarda olmazdı ama bayramınve çocukluğun heyecenıyla böyle lunaparklarda bilmiyorum radara bindinmi insanın içi dışarı çıkacak gibi heyecanlanır , öyle heyecanlanırdım:) aha da ailenizle birlikte o kadar mutlu olacağın bir bayram diliyorum izmirden:)
    B
    Gönlünce bir gün ve çokkkk mutlu bir bayram haftası diliyorum , Ankara'dan selamlar :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri