R
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sağol kardeşim.Allah razı olsun iyiyim büyük kızım 2.sınıfa başladı. onunla ilgileniyorum bide 4 yaşında kızım var vakitlerim dolu dolu geçiyor anlayacağın.epey zaman oldu görüşmeyeli.siz nasılsınız?
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün ?Günün nasıl geçiyor?
    B
    Allah bağışlasın , dilerim daha iyi günlere kavuşur , mutluluk ve huzurunuzu artırırsınız. Çocuklarınıza da kocaman sevgiler gönderiyorum , minikleri yerime öpün olur mu? Gülekalınız...
    B
    Güzel bir gün diliyorum sevgiyle ve huzurla...
    B
    Ne demek efenim gayet memnun oldum ziyarete gelmenizze , hep gelin isterim . Dilerim her şey gönlünüzce ve güzel olur , sevgiyle kalın...
    Merhaba.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Cuman mübarek olsun.HAyırlı cumalar
    parmaklarım öyle düşünmüyor 956k artık bende unutmam u859 sağlıcakla kalınız :))
    sayfanızın en üstüne Hoşgeldin Reyna yazıcak Reynaya bi tıklayın bakalım o bölümden mi bahsediyorsunuz tam anlamadım ama büyük ihtimal odur, my posttan gönderilerinizi takip edebilirsiniz, Profiliniz kısmından hem ayarlarınızı yapıp hemde yeni yazdığınız yorumları takip edebilirsiniz. birde herkezin sohbet ettiği , Günlük Sohbet Köşesi gibi konular vardır onlarada forumdan ulaşabilirisiniz, ne uzun be çenem düştü :))) saygılarımla :)))
    kusurabakma ben yine girdiğim yeri unuttum.acemiyim birazda.günüm sakin çocuklarımla evde geçiyor malum oruç sakinliği
    Merhaba.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Ben Allah'a hamd olsun iyiyim.Peki Siz nasılsınız? Kendini çok iyi, neşeli ve mutlu hissettiğini umuyorum. Dışarıda böyle muhteşem bir güneş varken, onun enerjisine kim karşı koyabilir değil mi?smil56
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri