vitamin61
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Es selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni ve aileni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti? Dün sorularını cevaplayamadım.Allah'a hamdolsun ben de iyiyim..:)..Günlerim her geçen gün birbirinden farklı güzelliklerle dolup taşıyor.Senin günlerin nasıl geçiyor ?
    Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    Günaydın. Keyifli, güzel, ışıl ışıl, mutluluk ve huzur dolu bir gün geçirmenizi dilerim.
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni ve aileni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün vitamin ablam benim?Günün nasıl geçiyor?
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçiyor?O meyvelerde çok hoşmuş.Bana dostluğu,rakadaşlığı anımsattı:))))
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Nasılsın Vitamin ablam benim?Beni varlığınla mutlu ettiğin gibi inşallah Her iki cihanda da sende mutlu olursun.Günün nasıl geçti?
    S.a Allah'ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun.Günün hayırla dolup taşsın.Nasılsın canım ablam benim?Günün nasıl geçtismil56
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçiyor?
    Allah'ın izniyle Doğru ve hayırlı seçim yapmışdığına ben inanıyorum.İnşallah Önümüzde daha güzel seçimler yaparız.Hayırlı geceler :)
    Amin.Allah'a hamd olsun ben de iyiyim.Her geçen gün daha mutlu hissetiyorum.2 gün sonra da okullar açılıyor.Sanırım duyduğuma göre kursa başlamışsın.Yeni dershanen veya kursun hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim.Yeni dönemimiz hepimize hayırlı olsun.
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Gecen her geçen gecelerden daha güzel olsun.Nasılsın Canım ablam benim?
    S
    merhaba vitaminim
    günlük vitaminimi almaya geldim.
    kursa başladım mı nasıl gidiyor...
    sevgiyle mutlu kal
    S.a Allahın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün bir öncekinden daha güzel ve daha hayırlı geçsin inşallah.Nasılsın bugün?
    B
    Hadi hayırlı olsun , iyiyim güzelim çok şükür . Öpüyorum seni...
    B
    Hu hu naber , nasılsın? Başladın mı kursa ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri