Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
valla mı??? inanamıyorum! ben seni çok seviyorum ve herkesi kolayca sevmem normal görünüyor en olağan şey gibi, ama birinin beni sevmesi, sevdiğini söylemesi hala Şaşkınlık yaratıyor bende...neden acaba? kısaca; ben de seni ösledim dost insan..
walla kardeş, anlamadığın şeylere bulaşmıcen, ben bunu bilir bunu sölerim..mesela ben uğraştım debelendim iki noktayı anlamadım, boşferdim...çekim yasası mantıklı ama, neyi düşünürsen başına o gelir hesabı...hononopo şeysi de bi zararı olmadığı için o dört cümleyi söylüom arada...bi zararı yok, kaybımız da yok..söyle geç, düşünme...sadece olumlu şeyler hayal et, aklından hep kendinin ne muhteşem bi yaratık olduğunu geçir, yeter...takma kafaya bacım...
şşşt baksana ben hiç bişii anlamıyorum bu hoponopo iki nokta çekim yasası reiki sadece kuantumu iyi anlıyorum hepsini karştryorum kafam karışıyo bi, yerde bişi yazıyo diğer yerde tam tersi dikkat ettinmi?korkudan bişşii yazamyrum sen anlıyormusun?banada anlat lütfeeen
merhaba siyahça günlüğünü okudum az önce hemde baştan sona..sınava hazırım yani her yerine çalıştım)daldım gittim bazı yerlerde ama gülmekten bi hal oldum..ayrıca tasvir yeteneğine de hayran oldum ALLAH SENİ HEP GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.