bilgendilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba dilekciğim..
    endişelerden uzak gönlünce güzel geçireceğin bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Dilek cim merhaba , yazdığını geç farkettim kusura bakma , kime yazmak istersen onun sayfasına yaz ki geç farkedilmesin :))
    Bilgen ismini çok severim , adaşıma da kocaman sevgiler gönderiyorum :))
    Bilgen ; Çok bilgili , bilen ve bildiğini aktarabilen demek ayrıca hayatım boyunca unutamayacağım aşkım , saplantım da demekmiş :))

Gönlünce bir cuma ve müthiş bir haftasonu diliyorum , gülekal emi...
    memnun oldum bilgencim benim evlenmeden önceki soyadım bilgendi, kızımın adını da bilgen koyduk :) anlamı bilgili, bilen, bilge insan diye biliyorum selamlarına çok memnun oldum istanbuldan da sana selamlar gönderiyor ve de Ramanazan bayramını kutluyorum..
    B
    Benim ismim Bilgen o yüzden sormuştum :) Anlamını biliyor musun peki ?

Gönlünce bir gün diliyor , Ankara'dan selamlar gönderiyorum...
    B
    Merhaba hoş geldiniz , isminiz Bilgen mi?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri