Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba
    kocaman öpüyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    B
    Canım benim dikkat et kendine , öpüldün en kocamanından... Küçük prenste seni öpüyor kocamannnnnn....
    S
    merhaba
    özledim seni nerelerdesin işlerinin yoğunluğu bittimi
    güzel bir gün diliyorum sana
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Canımın içi , biricik çakılımmmmmmm.... Kocamannnn sevgiler gönderiyor , seni özlüyorum...
    Günaydınnnnn canım benim çok tatlısın ama sen yaaaaa ;))) Günaydın sabah şekeri'm günaydııınnnn ;)))
    P
    Günaydın kuzu.:) Özelden mesaj atmaya kalktım ama 5 sn. sonra atın diye direndi benimle. :) Gitti mi gitmedi mi bilmiyorum. Geldiyse de 10 tane arka arkaya da atmış olabilirim. :)

Çok öpüyorum seni, mesai başladı artık hep buralardayım bir sorun olmazsa.

Sevgiyle kal, mutlu kal. kiss3 kiss3 kiss3
    Güzel neş'e dolu hayat dolu harika mesajın için teşekkür ediyorum.
    Karavanım var ama bu aralar gezmiyorum.Bayram sonrası reiki kursuna gideceğim bu arada da pranic healing ile ilgilendiğim için bende siteye pek sık giremiyorum.
    Kendine dikkat et.
    Senden haber almak güzeldi.
    Sağol.
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum
    S
    nerelerdesin özledim seni
    her günün diğerinden güzel geçsin
    güzel bir bayram geçirmen dileklerimle
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    sabah sabah sesini duymak çok güzel
    enerji dolu bir gün olsun.
    iyi ki varsın canım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri