yasal06
Reaksiyon puanı
14

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba yasal06's,sung66
    sayfana sevgi bolluk bereket bırakmaya geldim...
    yasal06's bende Ankarada yım inşallah reiki egitiminde tanışırız12389
    bütün güzellikler hepimiz için olsun...
    sevgiyle kal...t678
    Ne güzel dilekler bunlar böyle sevincli Benim için ne diliyorsan başına on katı gelsin canım benim y789 (işimi sağlama alıyım ben :) )

En güzel günler hepimizin olsun. kiss3
    Kuşum akşamları kapadım hep telefonumu, ama aldım mesajını. Sağol balım kaymağım. Geldim artık evdeyim. Görüşürüz kiss3
    canım benimmm..ben resmi bile zor ekledim, müzik nasıl eklenir tam olarak bilmiyom teknoloji özürlüyüm de biraz:D ama uğraşim bi bakimm ayyy acaba hangisini eklesem :)
    canımcım ben geldim ama niye burda müzik yokkkk:)söyle sana yakısan kıpır kıpır bir müzik koysan olmaz mı?
    Bogazindan likir likir gecen
    Şu suyun kiymetini bil
    Nedir ki bu mavilik deme
    Pencereden görebildigin kadar
    Göğün kıymetini bil
    Kıymetini bil çiçek açmış bademin
    Güneşli odanın çamurlu sokağın
    Beyazın siyahın yeşilin
    Pembenin kıymetini bil
    Dirilik öyle bir şey yürekte
    Sevinçle çırpınır
    Kavak yelleri eser insanın başında
    İnsanoğlu kızar öfkelenir savaşır
    Halk için girişilen savaşta
    O korkulu sevincin
    Öfkenin kıymetini bil
    Bil ki bu
    Budur işte
    Güneş yalnız dirileri ısıtır
    Güneşin kıymetini bil.

kiss3
    Merhaba size sormak istediğim bir sey ben eft uygulamaya çalışıyorum bir süredir kitaplardan ve bu siteden öğrendiklerim çerçevesinde fakat son iki yapısımda özellikle iş yerinde cok sinirlendiğim günün akşamında elımde karete noktasından dirseğime kadar inanılmaz bir agrı olmaya basladı gece agrıdan uyuyamadım iki kere aynı agrıyı yasayınca fark ettım,çünkü elimin ağrıması için bir neden yoktu bu eft den kaynaklanıyor sanıyorum ama nedenini anlayamadım,sizden yardım isticektim ..
    Merhabalar;

Forumdaki pozitif tutumunuz ve üyeleri yüreklendirici yazılarınız ile çok mükemmel bir profil çiziyorsunuz..

Sizi gerçekten yürekten kutluyorum ve paylaşımlarınız için teşekkür etmek istiyorum..

Tüm isteklerinizin en güzel şekilde hayatınıza tezahür etmesi dileklerimle..

Canım çok doğru anlamışsın sevincli Ankara' ya geldiğimde sana özel ders vericem söz. Yanımda olduğunu biliyorum canımcım 956k

İtibarın hep yüksek olsun gülüm y789

Sevgiler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri