hayat kadere inat

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    tamam ablacığım.söylediklerinizi uygulamaya alıcam.teşekkür ederim.öptüm
    S
    canımcım.öncelikle başın sağolsun.anneciğinin ve babacığının mekanı cennet olur inşallah.ani olan şeyler hep derinden yaralamıştır beni.yüreğimde kapanmayan o kadar yara var ki...yazdıklarını okurken iki damla yaş süzüldü gözümden.ben artık ağlamak istemiyorum ama hiç birşey de gelmiyor elimden.çaresizim ablacığım.bazen dayanacak halim kalmıyor acılara.çok şükür ilk güne göre iyi ama bi doya doya konuşsam babamla.ayakta karşılasa beni.başka hiç bişey istemem babamdan.ne olur anla beni.ama inşallah babam iyileşek bende nickimi değiştireceğim.ben hissediyorum iyileşeceğine.güzellikler sizinle olsun.
    S
    merhaba,şuan kalbimdeki yangını anlatamam.babacığım durumu beni yakıyor bitiriyor.onu görmeye gittiğim zaman eriyorum.onun için belki bu nick beni en iyi anlatan kelimeler.ben babamın hiç hasta olupta hastaneye gittiğini görmedim.hiç hastane yüzü görmeyen birinin şimdi hastane odalarında gününü geçirmesi ne demek bilemezsiniz.hastaneler evi oldu babacığımın.lütfen bana hak verin.kusurumu bağışlayın ablacığım.siz beni su perisi olarak bilin olur mu?saygı ve sevgilerimle...halime
    merhaba ben kütahydan katılyorum izliyorum desem daha doğru :) küthyaya sık geldğinzi yazmışsınız geldğinzde kahve içmeye davet etsem??sevgiyle kalın.
    canim işinden ayrılmıssın hiç üzülme inşallah senin ve bütünün için iyi olacak daha güzel bir işle karşılaşacaksın...herşey gönlünce olsun hayatın güzelliklerle dolsun..
    merhabalar.
    size katılıyorum, bende öyle düşünüyorum, fakat şuan hala çalışıyorum eve gidince tam katılım sağlayacağım. şuan sadece mesajları yüzeysel olarak okuyorum.
    Uzun zamandır yoktum, iş görüşmeleri filan derken... Bu akşam fırsat bulabildim yazmaya...
    Artık bi işim de var hem... :))
    ne demek canim herşey herkesin gönlünce olsun inşallah
    çok incesin sayfama gelip yazdın asıl ben teşekkür ederim
    Tsk ederim canim, cok iyiyim...aslinda normal bir zaman olsaydi eski yasemin olsaydi berbatt derddimm, fakat çok iyiyim herseye ramen:D

opuyorum...
    Canım beniiimmm. ark5

Böyle ara ara geliyorsun ama yine de olsun. Çok özlemiştim seni.
    Nasıl gidiyor, herşey yolunda di mi?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri