Işıldayan Safir

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• bu kalabalik forumda isin cok zor, kolayliklar diliyor, tesekkur ediyorum gulen insanlar seni bulsun...
    merhabalar
    paket için çooooooooook teşekkür ederim.
    sevgiyle aldım kabul ediyorum....
    bende sana bollluk bereket dolu ve istediğin herşeyi içerisinde bulacagın
    kocaman bir paketi aps ile sana gönderiyorum...
    sevgi ve ışığın daim olsun
    mutluluklar diliyorum ....
    B
    Günaydın ve kolay gelsin ... Eee kolay değil adrese servis :) ben de senin tüm isteklerinin gerçekleşmesini diliyor, bol kahkaha temenni ediyorum...
    Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;))
    Teşekkür ederim çok sevdimmm bu paketi istediğim herşeyi koydum içine. Gelsin hazırımmm ;)))
    Çok teşekkür ederim kamyon için :)

Senin de dileklerinin gerçekleşmesi için ben daha hızlı olur düşüncesiyle uçak gönderiyorum sana kargo uçağı ;)

ZİYARETIN BU KADAR İSABETLİ OLABİLİRR O KAMYONA COK COK COK İHTİYACIM VARDII ARTIK BEKLEDIKLERIMIN BQANA GELMESİNİ İSTIYORUMM ...RAHATSIZIMM NELER OLUO ANLAYAMIYORUMM..VEDE KİŞİLİGİMDE EDGISIM ISTIYORUMM..GUNLUGUME UGRAYIP BANA YARDIM EDERMISINN
    çok çokkkkkkkkk tşk ederim nasıl mutlu oldum.
    kalbimden gelen sevgi ışıklarını getirdim..
    mutluluk sevgiyle yüreğinde ve gözlerinde umut ışıkları hiç sönmesin ..
    sevgiler bitanem
    Gerçekleşen hayallerim üzerine gelince kamyon, diğer hayallerimin gerçekleşme süresi çok yakın diye düşündürdü..

Yalnız benim adreste de bir sürpriz var, alınan paketin yerine kocamaaan başka bir paket veriliyor..İçinden yürek dolusu sevgi ve en çok istenilen hediye çıkıyor 12389

Paketini almayı unutma sakın kiss3
    çok güzel bir mesaj ile karşılaştım.mutluluğum sayenizde ikiye katlandı.teşekkür ederim.iyi ki varsınız....hoşça ve sevgiyle kalın
    Günaydın.:)

İnternete sadece işten girdiğim için mesajını bu sabah görebildim. Geç oldu cevabım ama bu şekilde güne başlamak benim için çok iyi oldu. Tam da sinirim doruktayken, yüzümü güldürdüğün için çok ama çok teşekkür ederim.

Tüm dileklerin en kısa sürede istediğin gibi gerçekleşsin inşallah.

Çok öpüyorum, sevgiyle kal.:)
    S
    merhaba,
    çok teşekkür ederim.
    çok mutlu oldum.
    diliyorum seninde dileklerin adrese teslim gelsin..
    çok mutlu olasın.
    sevgiyle kal...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri