pakguc
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ayyy harikaaa... Bende de 1 tane var. Kedilerle yaşayınca dünya daha bir güzelleşiyor, öyle değil mi? İnsanın içi sevgi mutluluk doluyor. Ne sıkıntın varsa alıyor sıpalar. Hepsini benim için öp:)) Ben de seni çok öpüyorum :)
    Ne zaman istersen beklerim, tanıştığımıza çok memnun oldum.
    Muhteşem bir hafta geçirmeni dilerim:))

Sevgilerr
    S
    günaydın
    harika bir gün olsun sizin için
    sevgiyle mutlu kalın
    Selammmm, size de o fotoğraftaki kediye de selaaaaam:)))
    Tanışmaya geldim. Pisisever bir arkadaş daha yakaladım gibi geldi? Durur muyum, hemen geldim. Pek de şekermiş, maşallah...

Walla onunla değil, sizinle tanışmaya geldim.

Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

Sevgiyle kalın:)))
    S
    merhaba demeden geçmek istemedim.
    her şey gönlünüzce güzel olsun.
    sevgiyle mutlu kalıny789

Merhabalar, actionsmile

Bugünü kendim için özel kılmak istedim. Bunun içinde bir 'bahane'm olması gerekiyordu. Beni ne daha iyi hissettirir dedim. Sonra da sevdiklerimin yüzünde minicik de olsa bir tebessüm oluşturabilmek dedim. Bunu düşünmek için geç kaldım belki ama geç olsun da güç olmasın diye avuttum kendimi. tender45

Forumdaki tüm sevdiklerim için bir sürpriz yapıyım dedim. Her birinizi tek tek ziyaret ediyorum şimdi. girlhaha Kendime kocaman bir kamyon kiraladım Ütopya'dan. İçine hayallerinizi yerleştirdim. Şimdi de nakliye işleriyle uğraşıyorum. Adrese teslim kolay iş değilmiş doğrusu. girlhaha

Sizler siparişinizi evrene gönderiyordunuz. Bende şimdi ayağınıza getirdim. Paketinizi alın. Sonra da gelsin mutluluk...

İyi ki varsınız.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

merhaba yelda_k,

kibarlığınız için ben teşekkür ederim,
    resimdeki benim cici kedim şurup, çok şekerdir ve çok korkaktır, eve birisi geldiği zaman hemen çatı katımızdaki küçük odasına saklanır (battaniyesinin altın :)), uzun süre de çıkmaz... yani müthiş korkaktır :) karşılaşırsanız hanginiz daha çok korkar merak ettim :)))
    sevgiler...
    merhaba ....sizinle birşey paylaşmakk istıyorumm...dun forumda dolaşırkenn sızin avatarınıza takıldı gözum ..normalde kedıden cok cok cok korkarımdaaa...gecede ruyamdaa kedıyı göruncee bı ann cıglıklaa uyandımm..tesekur edrım ama korkularımla yuzlesmeme sebep oldugunuz ıcın ...:)
    B
    Merhabaaaa, gönlünce bir gün diliyorum , her daim sevgi ve huzurla kal...
    pınarcım profilini aktifleştirdim...bu çiçekler benden sana hediye...sevgiler canım :)) actionsmile

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri