yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ne yapıyım be ablacım ne ilerleme var ne gerilleme,durduğum yerde sayıyorum günleri monoton sıradan günler işte geçip gitti sen neler yaptın?nasıl gidiyor hayat?
    slm ablacımmm çok özür dilerimm uzun zamna oldu ama
    hiç girerde sana slm vermeden çıkarmıyım bak girer girmez veriyorum selamımı liste başı arkadaşımsınnn:D:D hiç unturmuyum seni seviyorum ablacım yaww:D:Döptüm kocamannnn
    B
    Bak tatlım bir kere olmuyor, benim temelim yok, 1 ayda olmaz diyenlerin sesi derken hep olumsuzluk dolu beynin, ve bu olumsuzluklar beynini ablukaya alıyor ve öğrenemiyorsun. Başka örnekler bak kendine , mesela ben çalışmadan kpss'den 82 aldım , eşim 98 almış, sadece 15 soru çözerek üniversite sınavına girdim , bir çobanı okumuştum kitapları alarak öss ye giren , hiç okula gitmeyen ve öss birincisi olan...

Bizim senden hiçbir fazlamız yok hatta senin beynin daha genç kesinlikle başarırsın , önce dersi sev ve başaracağına inan... Ben inanıyorum ...
    fevkin alasında bir tatil oluyo waley sevinclisevincli
    acayip mucizelerle karşılaşıyorum sırıtıyorum şu sıralar bol bol
    sen nalar yapıyosun yahu
    özledik seniiactionsmile
    TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİMM.İYİYİM NE OLSUN.UĞRAŞIP DURUYORUZ İŞTE.SENDE İYİSİNDİR UMARIM.ENERJİK GÖRDÜM SENİ HEP BÖLE DEVAM ET OK.İYİKİ VARSIN
    S
    günaydın.sevincli
    güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum.
    her şey gönlünce güzel olsuny789
    Selamlarr hoşgeldin kıss :) iyiyim bende ya ne olsun bende staj raporu falan uğraşıyorum ya ne olsun.öle devam ediyor.Çalışabiliyorsan ne güzel ama belirli aralıklarla mutlaka dinlen sürekli çalışma olurmu.Kolay gelsin sana.Kazanacaksın bu sınavı ben sana güveniyorum canım.Dikkat et kendine.Memur olursan bi yemek ısmarlarsın artık dimi :)
    Nerelerdesin bakiimm sen kayıplardasın cadıı :) İnşallah herşey yolundadır Mutlu günler
    B
    Gönlünce , tüm isteklerinin gerçekleştiği , bol süprizli bir gün diliyorum. Okul ve iş konusunda karara varabildin mi? Dilerim en hayrına olan gerçekleşir. Gülekal emi... :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri