yeni bir hayat
Reaksiyon puanı
17

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    günaydın.
    öyle güzel bir gün olsun
    bütün mutluluklar seni bulsun
    mutluluğun daim olsun
    kızları ve seni öpüyorum
    sevgiyle mutlu kal..
    özledim seni...y789
    canım kitabım geldi çok teşekkür ederim..inşallah benim için çok yararlı bilgiler olacak ve paylaşcam..
    Ben geldiim, sana şarkı söylemeye geldiim

hiç kaçışın yok bed sesimi sonuna kadar dinletmeye geldiiiiim [IMG]

müziği mi beğenmedin hemen değiştirebiliriiiiim [IMG]
    [IMG][IMG][IMG][IMG]
    y789
    Selam,
    Nasılsın? İyi dileklerin ve bıraktığın küçük not için çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir haftasonu geçirmeni dilerim
    Sevgiler
    Merhaba Gülşen abla. Görüşmesine görüşelim de bu internete bi şey oldu. Msne giremiyorum bir türlü. Foruma da çok zor giriyorum. Sabah düştüm o zamandan beri açılmıyor uyuz oldum. Bir sayfada 35 saatte açılıyor. Nasıl düzelticem bilmiyorum. dusun2
    B
    Çokkkk teşekkür ederim güzel dileklerine , gönlünce geçsin günün , gülekal emi...
    B
    Bol gülücüklü ve bolll sevinçli bir gün diliyorum , sevgiyle...
    S
    günaydın canım...sevincli
    ömrün boyunca hep gülesin...956kben seni özledim.bir bakayım beni özlemiş mi dedim....smil56
    B
    Küçücük bir merhaba demek , güzel bir hafta dilemek için uğradım. Avatarınızdaki gibi sevgi dolu , yumuşacık eller dokunsun yaşamınıza... Huzurla kalın , gülümsemeyi de unutmayın...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri