Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba Bluepebbles actionsmile

iadeyi ziyarette sanırım biraz geç kaldım...

kedilerimi sevmene sevindim bende çok seviyorum mutluluk veriyor...[IMG]y789
    Harika bir hafta sonu diliyorum...

Teşekkürler...
    B
    Kıyamam sana kolay gelsin , Allah yar ve yardımcın olsun. Dilerim iyisindir...
    S
    canım benim güzel bir gün diliyorum cıvıl cıvıl neşeli bol kahkahalı her şey gönlünce güzel olsun.yine bir gün uçurtmalarımızı alıp masmavi gökyüzüne süzülelim.
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Şekercimmmm merhaba ,
    Dün doğum izninden sonra ilk defa şehir dışı göreve çıktım , Eskişehir 3 inceleme vardır ve çok yorucuydu. Ama özlemişim dış görevi , masabaşı bana göre değil :))

Gönlünce bir gün diliyor , koskocamannnn sevgiler gönderiyorum...
    S
    dünyanın her yerine yetişirken beni yanına almıyorsunagl34
    Günaydın çakıltaşı:) sabahtan yazdıkların çok içaçıydı, hele o I am colorful:) masaüstüm şu anda:) hayırlı işler, bol güneşler diliyorum:)
    P
    Bugün benim resimler yine görünmüyo :( ne güzelll bi dondurma vardı ordaa....
    P

şEKERİM,,Bunun adı incir,, kurusu da vardır,,içine ceviz doldurursun,,atom bombası gibi bişi olur,,
    Ben sana gönderiyorum, ister şimdi yee,ister kuruyunca...
    İncir gibi bereketli ve tatlı bir hafta olsun :)
    B
    Canımmmmm günaydın , bolca güldüğün bir gün olsun... Dualarım seninle...
    sizede kocaman selam olsun
    hepbirlikte enerjiyi dolduralım boşaltalım dolduralım boşaltalımy789
    olumlu değişimlerinizi aksatmayınsmileydance
    iyi geceler...
    B
    Günaydın şekerim , canım , ciğerim ...
    Bugün nasılsın? Haftasonun nasıl gitti?
    Gönlünce bir hafta diliyor , kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...
    merhabalar, öncelikle değerli yorum ve dilekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum.
    kısa zamanda görüşmek ümidiyle,
    sağlık ve esenlikle kalın.
    S
    canım günaydınactionsmile
    her şey güzel olsun
    harika geçeçek bir hafta diliyorum
    pozitif enerjilerle dolu bir gün olsun...
    sevgiyle mutlu kalıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri