aliss
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Güzelim yaşın küçük öyle tahmin ediyorum bugün 33 yaşına girdim , senin de doğumgünün bugün görünüyor , eğer öyleyse bugün tüm geçmişe bir çizgi çek... Yeniden başla her şeye, her şeyin güzel olacağı bir hayat düşle , düşle ki gerçekleşsin ... Düşle ki her şey senin lehine çevrilsin...
    Günaydın. Keyifli, güzel, ışıl ışıl mutluluk ve huzur dolu bir gün geçirmenizi dilerim.
    B
    Neden mutsuz olduğunu ve başaramadığını düşünüyorsun? Mutluluk nedir sana göre ve nasıl sağlanır?
    B
    Merhaba nasılsın? Değişimlerin nasıl gidiyor? Umarım daha mutlusundur ve dilerim mutluluk yakanı hiç bırakmaz , sevgiyle kal ...
    hickimse tam olarak mutlu diilki zaten hep bi şikayetimiz var neden mutsuzsun bilmiyorum ama hayatım degiştideyiz degiştirmek istedgn ne ise olur inşallh mutlu olursun profilinde de güler yüz görürüz insallh en yakın zamanda
    mrb aliss ben iyiyim sen nasılsın buarada ben oya msjına cok sevindim tesekkr ederim güzel bir profilin var buarada profil resmin neden üzgün bakıyo
    Merhaba canııımmm,

Ay çok sevindim mesajını görünce. Musmutlu olursun inşallah. Sakın unutma hayatta önce sen varsın, sen mutluysan huzurluysan çevrene yayabilirsin. Kimse kimseye sihirli değnekle dokunamıyor, değneğin yolunu gösteriyorlar.
    Sel gider kum kalır canım. Kendine değer ver, kendini sev.

Onun dışında yatlar da hayaller de paylaştıkça güzel.

Seni çok ama çok öpüyorum
    İyi ki varsın canım Alissim.

Merhaba canııımm,
    Ay nasıl iyi geldi haftasonu anlatamam. Dolasyısıyla açıp bakma şansım olmadı, sürekli hareket halindeydim. Mesajlarını görünce de keyfim, enerjim katlandı. Ya ben pek alıştım bu yata, doğru bir seçim yapmışım sanırım. O zaman ne diyoruz, ilk hedefimiz Akdeniz, Yelkenler Foraaaaaaa!!!!
    Günaydın Aliss,

Tatilden yeni döndüm, sulardan dalgalardan enerjimi aldım geldim. Sana da enerjik bir gün diliyorum.
    Kandil tebriğini bu sabah gördüm. Çok incesin, teşekkür ederim.

Sevgiler
    :) evett eylül ü ve 30 unu çok seviyorum..hatta bir kızım olursa adını eylül koymak istyorum....:)
    güzel dilekleriniz için çok teşekürederimm...aynılarını ve hatta daha fazlalarını sizin için diliyorumm....
    B
    Aynı gün doğmuşuz seninle şimdi gördüm 365 gün içinde aynı gün olması ilginç :)

Gönlünce bir gün, haftasonu ve bir hayat diliyorum , her daim huzurla ve sevgiyle gülekal emi...sapkal89
    slm alis nasılsın? smil56hayırlı kandiller en güzel hayat seninle olsunsmil56
    Selam Alisss:) Uğrayıp da selam bırakmana çok sevindim. Umarım sen de iyisindir.
    Keyifli bir gün diliyorum, her zaman beklerim:)))
    B
    Merhaba güzelim, sevgi dolu bir gün dilerim sana ...
    merhaba cnm .. bu savaştan galip çıkıcaksın biliyorum..ve kendini şartlama lütfen kendimi bildim bileli birgun gülsem 3.gunu ağlarım diye ...kendinde öyle bi değişiklik yap ki 3.gununnde de gül tmm mı..;)
    merhaba aliss inan okadar çk okuyorum ki pozitif düşünme adına ne görürsem inanarakta içten iyi düşünüyorum ama kendimi bildim bileli gülsem birgün 3. günü aglarım aglarkende sanki içimden o kadar çok şey giderki rahatlarım yeniden ama dedgin gibi beynim savaşıyor ve ben bu savaşı yenicem kendi içimde mutluluk gibisi yok...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri