suyahapsettim
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba
    bu gün her şey istediğiniz gibi olsun.
    güzel süprizler sizi bulsun
    sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3
    Allah'ın selamı rahmeti bereketi sevgisi ve ihsanı üzerine olsun sevgili ablacığım.Halimi hatrımı sorman ben çok mutlu etti.Sayfama gelip o güzel sözlerini yani samimiyet dolu içtenliği görmek beni çok mutlu etti.:)Bunun için teşekkür ediyorum sana.Ben Allah'a hamd olsun iyiyim.Gün geçtikçe daha da iyileşiyorum.Sen nasılsın sevgili ablacığım ?:)
    Allah'ın selamı ,rahmeti,bereketi ve ihsanı üzerine olsun sevgili ablacığım.Uzunca bir süredir görüşemedik.Bu arada özür diliyorum senden sana pek fazla uğrayamadım.Nasılsın sevgili ablacığım?Günlerin nasıl geçiyor?
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün ?Günün nasıl geçiyor?
    B
    MERHABA DEMEK İSTEDİM VE GÖNLÜNCE BİR GÜN DİLEMEK , GÜLEKAL...
    Asıl ben size teşekkür ediyorum.İnşallah tüm güzellikler beni bulduğu gibi sizi de bulur.
    Merhabalar.Günün aydın olsun ve gönlün neşe dolsun, güzel bir hafta diliyor , koskocaman sevinçler gönderiyorum.Nasılsınız bugün?
    B
    Nickin çok sevimli , o kadar sevimli bir hafta diliyorum , gönlünce...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri