Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ilk bastaki yazi tarzimla bugunki tarzimdaki farki goruyorsun , buna sevindim, cunku cok sey degisti, yada kisacasi ben degistim:)
    canımm merhabalar, seni bir ziyaret edeyim dedim.. güzel dileklerim var senin için..
    en sağlıklı günler öncelikle
    en aydınlanmış yol
    ve en bereketli kazançlar seninle olsun canım.. öpüyorum balım kaymağım:)
    redflowers canim çok teşekkür ederim956k
    ben de yapamıyorum diye bırakmıştım dusun2ellerine emegine saglık...
    bana bu heyecanları yaşattığınız için coooookkkkkk teşekkür ederim çok şükürler olsun96kl
    canım benim arıyorum ama telefonun kapalı, doğum günün kutlu olsun .. çok daha iyi çok daha mutlu günler yaşamanı diliyorum.. öptüm çok
    Canim msnde yazdim sanirim mesguldun..siteyede yazdim fakat henuz cevap veren olmadi...ben kendi actigim konuda veya mesajlarimda herhangi bir degisiklik yapma yetkim yokmu..site yenilenmeden once yapiliyordu,,,simdi yapamiyorum bu konuda yardimci olursan sevinirim...

Pazar gunki seminerde bol basarilar diliyorum..opuyorum canim
    canımmm bi kitap hakkında yazı yazmıştım.. seninle paylaşmak istedim.. en güzel aşkı yaşayanlardan birisin çünkü:) bakalım beğenecek misin?

Aşk..sihirli üç harf..
    Aşk…rehberliğimi ayaklarımdan yüreğime çeviren..
    Aşk..sonu bilinmeyen…

Okurken Aşk’ı, tarif edemediğim bir sarhoşluk; biraz huzur dolu, biraz sancı.. Her kelime hatta tek tek her harfe dokunuş. Bu kitap benim yüreğime dokundu, yüreğimi doldurdu. Uzun süredir olsun diye beklediğim kalp çarpıntılarım ve hayal kırıklıklarıma neden oldu. Yüreğimi burktu, acıttı, koparttı, yer yerinden oynadı sanki. Ay ya da deniz olmadığım halde med ceziri yaşattı, uzun süre gittim geldim. Bir darıldım kitaba, canımı acıtıyor dedim, bir de sarıldım aşk’tan vazgeçemem dedim.

İster sevgiliye olsun aşk, ister O’na, ister çocuklara olsun, istersen kendine.. Aşk tekti aslında ve aşk beklenerek gelecek bir şey değildi. Yakarak oluşacaktı aşk. Kanayacaktın ki, kan kırmızı bir gül olacaktın, sonra da sana aşık bir bülbül olacaktı yanı başında..

Aşk bambaşka bir şeydi işte; ne sevgilinin elini tutmak, ne dua etmek, ne de yüreğini açmaktı.. Aşk kelimelerde sönük kalacaktı, şarkılarda anlamsız olacaktı, aşkı anlatmaya çalışmak boşunaydı..

Peki sen aşkı niye böyle yazıp anlattın dersen..Ne haddime, ben aşkı değil kendimi anlattım. Belki ben kelimelerle anlam bulabilirim, gülüşümle birinin yüreğini ısıtabilirim, şefkatimle bir çocuğun yüzünü güldürebilirim, sevgimle birinin ömrü boyunca kocaman bir sevgisizlik okyanusunda olsa da onun açlığını doyurabilirim.. Ama aşk’ı anlatmak ne haddime!

Umarım bu kitap sana aşk’ı getirir, adını ağzıma almaya bile çekindiğim, anlatmaktan dahi aciz olduğuma inandığım Aşk’ı..
    Benden de sana kocaman sevgileeeer! ♥♥♥

hahahaha zombie çalsın diye başka bir sekmede açık bırakmıştım senin profilini, şimdi bunu da açınca iki cranberries ben seni geçerim hayır ben seni yarışına girdiler :P :D Kaçtım ben :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri