Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• iyi ki hatırlattın canım bn unutmuşum o sayfayı baya yazan olmuş teşekkür ediyorum beğendiğin için bnde ilk okuduğumda çok beğenmiştim, sonra aklıma siz geldinz bnm gbi arkadaşlarımında artık vampirlerin farkına varmaları gerekio dedm :D valla kuzucum ben de kurtuldum bi vampirden ama hala yeni ilişkiye başlama konusunda tereddüt ediyorum :s aslında öncelik öss bnm için o yüzden pek gönüllü değilim aşka meşke :P nese arkdaşım kendine dikkat et, mutlu bir gün geçirmeni diliyorum.
    Peki "kuzu".:) Ben de iyi anlaşacağımızı umuyorum. Ummakla da kalmıyor hissediyorum.:)
    İyi ki bulmuşum burayı. Kayıplarıma üzülürken, kazandıklarım oluyor...
    Sevgiler.:)
    Oyyyyyyyyyyy ne güzelll fikir :)) Ben de ben de. Kulağımda müzik 2 tur attım dün yürüyüş yolunda. Yalnız mısın dedim kendime. Değilsin özgürsün dedim ;)) Güzellll bir gün dilerim ...
    Tünaydın arkadaşım. Yaydığın enerjiyi çok sevdim. Bu enerjiden güç alarak sana "kuzu" demek istiyorum.:)
    Sevgiyle kalasın.
    B
    Canımın ta en içi arkadaşım :)
    Yüzünden gülümsemeyi bugün de eksik etme olur mu? Çok şükür ki sağlıklısın ve kimseye muhtaç değilsin, biliyor musun en büyük ibadet kimseye muhtaç olmadan yaşamakmış.

Gözlerindeki yıldızları açığa çıkarırcasına gülümsemeni canı gönülden istiyorum, öpüldün şekerrr....
    S
    harikasınya..sevincli
    kocaman bir günaydında benden sana.
    bolluk bereket ve enerji dolu bir gün olsun senin için
    iyi ki varsın
    sevgiyle mutlu kal...y789
    merhaba....

uğur böceklerimi beğendiğiniz için teşekkürler....sizede şans getirsin....görüşmek dileğiyle...gülerek kalın. :)
    Tünaaaaydııın.Mesajını yanıtlayamadığım ve sayfanı şenlendirmeyi geçiktirdiğim içi özür diliyorum.Allah'a şükürler olsun Ben iyiyim.Dışarının taze temiz havası insanı dinlendiriyor.Sizi Sormalı?
    B
    Günaydın şeker şey...
    Oğlumu öperim hem de zevkle ... Ne yapsın çalışıyorum diye özlüyor, özlediği için de hırstan , sinirden beni sürekli ısırıyor görsen tüm omuzlarım ve bacaklarım diş izi :)
    Güzel geçsin günün güzelim , çocuksu sevinçleri yaşaman ve hep gülümsemen , gülücükler saçmanı diliyorum. Huzurla kal...
    Tatilden döndüm canım ben. Çok güzel ve keyifliydi ama bitti y789

Teşekkür ederim konuğum olduğun için.. Mutlu oldum [IMG]

Sevgimle

S
    enerji dolu bayan uyanamamış mıdusun2
    ben yinede sevgilerimi bırakayım.blissy
    sevgiyle mutlu kal..y789
    çok naziksin...sonsuz teşekkür ve sevgiler... actionsmilebu güzel çiçekleri kabul et lütfen...

Merhaba.Günün aydın olsun ve gönlün neşe dolsun, güzel bir hafta diliyor , koskocaman sevinçler gönderiyorum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri