Işıldayan Safir

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Canım canım çok teşekkür ederim tender45

Çok kibar ve kutsal bir işe soyunmuşsun..

Senin gibi bir kelebeğe de bu yakışırdı..
    Kendi hayallerini de sakın unutma olur mu?..
    [IMG][IMG]

Harikasın, çok naziksin teşekkür ederim.
    Çok mutlu oldum şeker mesajını okuduğumda.
    Benim yüzümde beliren tebessüm, tüm hayatın boyunca senin yüzünde hiç solmasın.
    Hergün gözlerini ışıltılı, bahar esintili bir hayata açman dileğiyle..
    ne güzel ziyaret :D bugünü benim için de özel kıldın. çok güzel iyi dilekler almak =)

senin yüzünde de kocaman gülücükler olsun hep gulensmiley
    gerçekten çok samimisin buna inanıyorum, benden de samimi bir itiraf ben de çoğu zaman buraya acaba profilime bir mesaj bırakıldımı bir mesajım var mı diye bakıyorum forumu okuyacak çok zamanım yok, sık sık giriyorum ama çok kısa süre için o sağ köşede kırmızı yazıyı gördüğüm zaman gerçekten bu yaştayım ama içimde çoçuksu bir hoşluk oluyor, bunu bana sevgili bigokyanus çok yaşattı Allah ondan razı olsun, sanırım birinin beni düşünmesi çok hoşuma gidiyor yani gerçek hayatta böyle eksiğimde olabilir sanırım ondan, velhasılı çok mutlu olduğumu anlatabilmişimdir umarım, gerçekten çok tatlı ve incesin :) Allah gönlüne versin iyi geceler diliyorum:)
    çok teşekkür ederim.. : )

o kara bulutları göndermene çok sevindim : )

umarım her şey dilediğin gibi devam eder..

yorulmuşsundur çok... bir kaahvemi iç gelen güzel günlerden bahsedelim.. : )
    Ne kadar incesin çok teşekkür ediyorum.
    Yeni işin hayırlı olsun.
    Çok anlamlı bir işe soyunmuşsun.
    Ne bileyim benim de işe ihtiyacım vardı aslında kamyon tamirinden anlarım lastik değiştiririm paketleri taşımana yardım ederim.
    Yani piyasa malum....
    Çok teşekkür ediyorum.
    İyiki varsın.
    Çok mutlu oldum inan.
    Bu ara bende iş arıyordum.
    Çok çok teşekkür ediyorum cnm. Ben de elim boş gelmek istemedim :))
    İşte bu evlere teslim işi harika oldu. Evrenden dileğim özgürlüğümle, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmemle ilgilidir. O kadar derinden o kadar güölü diliyorum ki bunu. Senin de olağanüstü desteğinle evren beni reddetmeyecektir.

Harikasın,

Hep böyle sevgi dolu, yaratıcı ve sıcacık kal.

Hazır ol, dileğim....

DUYDUN MU CANIM...

cat56
    Haklısın canım,sabahtan beri ben de çok uğraştım bu sorunla..Dediğin gibi msn de forum da çok zor açıldı..En sonunda bıraktım,akşama doğru denedim şansımı..
    Elbet bir yerde buluşuruz..actionsmile
    E
    Bende bu kim diyordum. Yeni nickin hayırlı olsun tatlım :) Sende çok şirin duruyor. ttli3 Kocamaaaan öpüyorum senikiss3
    Günayyyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn;)) Çok iyiyimmm:) Seni de çok iyi gördüm;))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri