RenaC
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • Canım yaaa çok teşekkür ederimmmmm ;))) Çok incesinnn :) Sen süper bir insansın lütfenn affet beni :)))
    ayıpsın oldugun şehre gelirr ısmarlarım hemdeee :) ...aynı staj raporu belası bendede vardı...ki benım stajım bitecegı gun okul sitesınde duyurduu "1 hafta içerisinde elden teslim edilecektır "dıee.2 gece uyumadım 53 sayfa hazırladımm vedee teslim ettım ama gel sen bide bana sorrrr bu stes arası cok kotu olmuştu yaniii ..
    selamm bakalımmm :) yogunum artık daha fazlaa calısmam gerekıyor ıstee malum ramazann benı fazla calıstırmamak ıcın ugraşıorr...aç açta ancakk öglen 4e kadar calısabiliyorummm oda kendımı zorlaya zorlayaa .... şimdi biraz ara verdımm ama cok uykum geldıı sorularlamı açlıgımlamı savaşayım bilemiyorummm ..senneler yapıosunn nasıl gıdıorr
    B
    Ben yüksek lisans yaptım özelde gerçekten işe yaramıyor hele de yaptığın daldan farklı bir alanda çalışıyorsan.. Ama bana getirisi çok oldu üniversitede öğrendiğim şeylerden çok daha fazlasını yüksek lisansta kazandım.

    Sen şimdi bir plan yapsan da hayatın rüzgarı farklı yönlere yönlendirebiliyor. Bizim sınıftaki kızlardan yüksek lisansı düşünmeyen sadece bendim , yapan da sadece ben oldum. Devlette çalışmam , körelemem derken devlette çalışan da sadece benim. Hayat insanı farklı yerlere götürüp farklı kararlar almasını sağlayabiliyor.

    Hakkında hayırlısı olsun , devlet ya da özel farketmez , mutlu ol sadece ... Koşul ne olursa olsun...
    B
    İyi ki varsın , annenleri kutlamak lazım senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için... Nerde okuyorsun? Bölüm seçme olayı var mı üniversitenizde?
    B
    iyiyim ben de çok şükür , müteahhitlere proje anlatmaya çalışmaktan benim de ağzım kuruyor , rengim de kireç gibi olmuş öyle diyorlar. Akşama doğru halsizliğim artıyor.

    Çok sevindim oruç tutmana , Allah kabul etsin. Dilerim inancın hep devam eder.
    B
    Hu hu sevgili meslektaşım , nasılsın bugün?
    S
    merhaba
    sayfana uğrayıp sevgilerimi bırakayım dedim.
    her şey gönlünce güzel olsun..
    iyi ki varsıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst